Kausiopasta täydennetään kauden aikana tarvittaessa (Viimeisin päivitys 2.4.2024)

Sisältö:

1.     Yhteystiedot ja valmentajat
2.     Valmennusehdot 2024-25
3.     Laskutuksesta huomioitavaa
4.     Tapahtumakalenteri
5.     Viikkoteemat
6.     Omat poissaolot – Paikkausjärjestelmä

 


1. YHTEYSTIEDOT JA AIKUISVALMENTAJAT

GRANI TENNIS RY

Targa arena
Ullanmäentie 21
02750 Espoo
Hallin kassan puh. 09-8493 4310
Toimiston sähköposti: granitennis@granitennis.fi
www.granitennis.fi

Kirsi Lassooy
Toiminnanjohtaja, Laskutus
kirsi.lassooy@granitennis.fi
Puh. 0400-783249

Veera Nurmi
Aikuisvastaava
veera.nurmi@granitennis.fi
p. 040-7231161

Esa Nykänen

esa.nykanen@granitennis.fi
p. 040-512 2998

Can Sarikol

can.sarikol@granitennis.fi

0413133732


 2. VALMENNUSEHDOT 2024-25

Aikuisvalmennus on tavoitteellista ja tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille seuran jäsenille. Ohjattuja harjoituksia järjestetään 4- hengen ryhmissä arkisin sekä sunnuntaisin. Valmennusryhmät jaetaan kauden alussa taitojen mukaan tasoryhmiin. Harjoituksen kesto on pääsääntöisesti 90 min.

Kausi jakaantuu kahteen jaksoon:

Syysjakso alkaa ma 12.8.2024 ja päättyy pe 22.12.2024.

Kevätjakso alkaa ti 2.1.2025 ja päättyy ke 18.6.2024.

Harjoituksia ei järjestetä:
Itsenäisyyspäivänä 6.12.2024
Joulun pyhäpäivinä 23.12.2024-1.1.2025
Pääsiäisenä 18.4.-21.4.2025
Vappuna 30.4.-1.5.2025

Seura voi peruuttaa tai siirtää valmennustunteja kilpailujen tms. takia, jolloin niistä tiedotetaan erikseen. Huom! Hiihtolomalla treenit normaalisti lähtökohtaisesti.

Ilmoittautuminen kaudelle 2024-25
Ilmoittautuminen alkaa 15.4.2023 klo 6.00.

Kauden 2023-24 pelaajat ovat etusijalla ilmoittautumisessa ajalla 15.4.-15.5. Sen jälkeen paikat jaetaan kun sopiva paikka löytyy pelaajalle. Valmennukseen voi ilmoittautua myös kesken kauden, mikäli paikkoja on vapaana. Syksyn ryhmät aloittavat 12.8.2024. Valmennusajat ja valmentaja ilmoitetaan pelaajille viimeistään n. viikkoa ennen kauden alkua.

Ryhmien muodostamisperusteet

 1. Pelaajat ryhmitellään pääosin 4- hengen tasoryhmiin.
 2. Edellisen kauden pelaajat ovat etusijalla, mikäli ilmoittautuvat jatkamaan 15.4.-30.5.
 3. Pelaajien kehittyessä ryhmät muodostetaan uudestaan tai pelaajia voidaan siirtää toiseen sopivampaan ryhmään mikäli paikkoja on vapaana.

Maksut
Maksut ovat jaksomaksuja (syysjakso, kevätjakso).

Valmennushinnat*:

 • 34 eur/60 min 51 eur/90 min ilta- ja viikonlopputunnit
 • 29 eur/60 min 43,5 eur/90 min aamutunnit

HUOM! Treenit, joissa yksi valmentaja/kaksi kenttää (8 pelaajaa) tai kaksi valmentajaa/kolme kenttää (12 pelaajaa) -5 € normaalista tuntihinnasta

*Seuran hallitus tarkistaa hinnat kesäkuussa ja lokakuussa.

Kauden laskutus tapahtuu kahdessa osassa, syysjakso syyskuussa ja kevätjakso tammi-helmikuussa sähköisesti pelaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Paperisen laskun laskutuslisä on 5€/lasku. Jos tarvitset laskutuksessa erityisjärjestelyjä, ole yhteydessä seuraan seuran sähköpostin kautta: granitennis@granitennis.fi.

Laskutus tapahtuu todellisten tuntien perusteella, joten tuntimäärät kaudessa voivat vaihdella sen mukaan, osuuko harjoitustunti em. pyhäpäivälle tai lomalle. Liikuntaseteleillä voi maksaa valmennuslaskuja. Tästä tiedotamme erikseen.

Kevätjaksosta luopumisesta on ilmoitettava sähköpostilla aikuisvastuuvalmentajalle viimeistään 30.11.2021. Pelaaja sitoutuu maksamaan ryhmäkoon mukaisen jaksomaksun. Pelaaja sitoutuu maksamaan jaksomaksun riippumatta siitä, kuinka monta kertaa hän on osallistunut harjoituksiin.

Sairaus ja loukkaantumiset
Pitkäaikaisesta (yli kuukauden) sairaudesta tai loukkaantumisesta on heti tehtävä ilmoitus ja lähetettävä lääkärintodistus sähköpostitse aikuisvastuuvalmentajalle sekä toimistoon: granitennis@granitennis.fi.

Omavastuu on näissä tapauksissa neljä viikkoa ja aika lasketaan saapuneesta ilmoituksesta. Em. koskee tapauksia, jolloin pelaaja joutuu keskeyttämään kautensa kokonaan. Mikäli sairasloma on pidempi ja pelaaja haluaa pitää paikkansa ryhmässä, on hänen maksettava kausimaksu normaalisti.

Irtisanoutuminen

Kesken kauden voi valmennuksesta irtisanoutua kahden kuukauden irtisanomisajalla pätevästä syystä (esim. loukkaantuminen tai muutto toiselle paikkakunnalle). Tästä on tehtävä kirjallinen ilmoitus seuran postiin granitennis@granitennis.fi sekä vastuuvalmentajalle. Laskutus loppuu kahden kuukauden kuluttua kirjallisesta ilmoituksesta.

Vakuutus
Pelaajia ei ole vakuutettu seuran toimesta.

Korvaavat harjoitukset
GT:n peruuttamat vuorot hyvitetään laskutuksessa tai palautuksina. Pelaajien omia poissaoloja ei korvata, mutta pelaajien käytössä on nettipohjainen paikkausjärjestelmä.

Jäsenyys
Osallistuakseen valmennustoimintaan pelaajan on oltava GT:n jäsen (valmennukseen hyväksytty liitetään automaattisesti myös seuran jäseneksi).

Jäsenyys on jatkuva, kunnes se kirjallisesti irtisanotaan seuran hallitukselle sähköpostilla: granitennis@granitennis.fi. Eroava on velvollinen maksamaan kuluvan vuoden jäsenmaksun.

Jäsenen tulee ilmoittaa jäsentiedoissa tapahtuvat muutokset aikuisvastuuvalmentajalle sekä jäsenrekisterin hoitajalle. Jäsenrekisterin ylläpito granitennis@granitennis.fi

Pelaajan vastuulla on päivittää Tennisclubiin voimassa oleva sähköposti ja muut yhteystiedot.

Omat poissaolot
Pelaaja sitoutuu harjoittelemaan omassa ryhmässään. Grani Tennis ei korvaa pelaajan omista syistä johtuvia poissaoloja, mutta pelaajien käytössä on nettipohjainen paikkausjärjestelmä.

Turvallisuus
Muistathan ilmoittaa vastuuvalmentajalle terveydellisistä seikoista, jotka voivat vaikuttaa harjoitteluun. Tällaisia seikkoja ovat: epilepsia, sydänsairaudet, raskaus, diabetes, selkäsairaudet ja muut toimintakykyä heikentävät sairaudet.

Varusteet
Kentillä on käytettävä kentän pintaan väriä päästämättömiä sisäpelijalkineita. Mailan saa tarvittaessa lainaan hallin kassalta. Ulkokengät ja –takit on jätettävä kentän ulkopuolelle pukuhuoneisiin.

Valokuvaus
Pelaaja voi olla antamatta kuvauslupaa Tennisclubissa.

Jakelulistat
Jokaisen ilmoittautujan sähköposti lisätään automaattisesti Grani Tenniksen jakelulistalle, ellei pelaaja sitä erikseen kiellä.

Matkapuhelin
Tunnin aikana on matkapuhelin pidettävä suljettuna/äänettömänä ja pakottavissa tilanteissa on kentältä poistuttava puhelun ajaksi.

Katsojat, kannustajat ja lapset
Harjoitusrauhan mahdollistamiseksi ja turvallisuussyistä harjoituskentälle ei saa tulla tunnin aikana valmennukseen kuulumattomia henkilöitä.

Grani Tennis ry. pidättää oikeuden muutoksiin.


3. LASKUTUKSESTA HUOMIOITAVAA

Maksut/Laskut viitenumeroineen eivät täsmää, mikäli laskuja ei makseta niissä mainituissa määrissä. Tämän vuoksi tulisi aina ottaa ensin yhteyttä seuran toimistoon, mikäli on tarvetta erityisjärjestelyille.

Juniorivalmennuksen laskutusprosessi on vastaavanlainen mutta ko. valmistelusta vastaa juniorivastuuvalmentaja.  Näitä laskuja ei saa yhdistellä, ellei jotain em. erityisjärjestelyjä ole seuran kanssa ennalta tehty.

Mikäli joku tunti perutaan Grani Tenniksen toimesta ennen jakson laskutusta, niin sitä ei laskuteta. Jos se perutaan Grani Tenniksen toimesta jakson laskutuksen jälkeen, niin hyvitys suoritetaan seuraavan jakson laskutuksessa, ellei toisin sovita.

GT:n aikuisvalmennustunteja ja -kursseja voi maksaa Smartumin seteleillä ja mobile appin kautta.

Hyväksymme seuraavat liikuntaedut: Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak.

Liikuntaseteleitä voi käyttää vain henkilökohtaisiin valmennusmaksuihin.

 

Laskutuksen valmistelu:
Veera Nurmi, Aikuisvastaava

Laskutus:
Kirsi Lassooy, Toiminnanjohtaja
kirsi.lassooy@granitennis.fi , granitennis@granitennis.fi

Puh. 0400-783249

GT:n Tilitoimisto
Espoon Urheilutilit
Nana Ngo
toimisto@urheilutilit.com


4. AIKUISVALMENNUKSEN TAPAHTUMAKALENTERI 2024-25

Muista tapahtumista ja poikkeuksista tiedotetaan erikseen sähköpostitse tai GT:n kotisivulla ja alla olevaa kalenteria päivitetään kauden aikana tarvittaessa.

Tapahtumat 2024-25

– Aikuisten syysjakso alkaa 12.8.2024
– Kevätjaksolta poisjäävien viimeinen irtisanoutumispäivä 30.11.2023
– Itsenäisyyspäivänä ei ole valmennuksia 6.12.2024
– Aikuisten syysjakso päättyy 22.12.2024
– Joulun pyhäpäivinä EI harjoituksia 23.12.2024-1.1.2025
– Aikuisten kevätjakso alkaa 2.1.2025
– Loppiaisena valmennukset normaalisti 6.1.2025
– Pääsiäisenä ei ole valmennuksia 18.4.-21.4.2025
– Vappuaattona- ja vappuna ei iltavalmennuksia 30.4.-1.5.2025
– Ilmoittautuminen kaudelle 2024-25 alkaa 15.4.2025
– Helatorstaina valmennukset ovat normaalisti 29.5.2025
– Helluntaina valmennukset ovat normaalisti 8.6.2025
– Aikuisten kevätjakso päättyy 18.6.2025

 


5. OMISTA SYISTÄ JOHTUVAT LYHYET POISSAOLOT – TennisClub -korvausjärjestelmä

Pelaaja sitoutuu harjoittelemaan koko kauden omassa ryhmässään. Grani Tennis ei korvaa pelaajan omista syistä johtuvia poissaoloja.

TennisClub – toiminnanohjausjärjestelmässä olevan lisäpalveluna tarjottavan korvausjärjestelmän avulla pelaaja voi mahdollisesti kuitenkin paikata omia ”varastoituja” tuntejaan. Takuuta tunnin paikkaamiseen tämän kautta ei kuitenkaan ole eikä Grani Tennis hyvitä rahallisesti, mikäli omia poissa olojaan ei pääse paikkaamaan kauden aikana.

GT:n aikuisvalmennuksessa vastuuvalmentaja on määritellyt järjestelmään kaikille pelaajille oman tason. Pelaaja voi korvata varastoituja tuntejaan oman tasoisilla tai kahta tasoa alemmalla olevilla tunneilla. Huomioi, että tunnin harjoitukset ovat aina ko. ryhmätason mukaiset.

 • Tunnit voi varastoida 24 tuntia ennen omaa harjoitusta ja tällöin pelaaja saa tunnin aina ”varastoon” eli saldoa huolimatta varaako sen joku toinen.
 • Tunnin voi myös peruuttaa 3 tuntia ennen tunnin alkua, mutta ko. tunnin saa silloin omaan varastoonsa (saldoa) vain, jos joku toinen pelaaja varaa ko. korvaustunnin (tästä tulee viesti pelaajalle).
 • Mikäli aikaa tunnin alkuun on vähemmän kuin 3 tuntia, niin tuntia ei voi enää lainkaan perua.

Pelaaja voi yrittää etsiä korvaustuntejansa varastosaldon puitteissa koko kauden ajan, mutta mikäli pelaaja on mukana vain syysjakson, niin oikeus korvaaviin tunteihin päättyy syysjakson lopussa.

Aikuisvalmennuksen piirissä olevalla on lähettetty rekisteröitymisviesti salasanoineen. Seuraa annettuja ohjeita, jonka jälkeen pääset kirjautumaan sisään ja hallinnoimaan tuntejasi. Mikäli unohdat salasanasi, niin voit kirjautumissivulla olevan ”Unohtunut salasana” -toiminnon kautta tilata uuden salasanan.

TennisClubin kirjautuminen: https://tennisclub.fi/pelaaja/site/login

TennisClubin ohjeet pelaajille löytyy täältä (pdf): http://granitennis.fi/tennisclub_ohje_pelaajille/

Uusi salasana: https://tennisclub.fi/pelaaja/site/request-password-reset

Korvausjärjestelmän usein kysytyt kysymykset:

Miten poistan läsnäoloni tunnilta eli varastoin tunnin?

 • Kirjaudu sisään, mene ”Valmennus -> Korvausjärjestelmään” ja klikkaa haluttua päivämäärää kaudella. Tunti on asetettu varastoon, kun se muuttuu keltaiseksi.

Mistä saan saldoa tuntien korvaamiseen?

 • Mikäli varastoit eli poistat läsnäolosi vähintään 24 tuntia ennen tuntisi alkua, niin saat aina ko. määrän verran saldoa huolimatta varaako joku lopulta sen tunnin tai ei.
 • Mikäli varastoit eli poistat läsnäolosi alle 24 tuntia, mutta vähintään 3 tuntia ennen tuntisi alkua niin saat ko. määrän verran saldoa, vain jos joku ehtii varata ko. tunnit (jos joku varaa tunnin, niin saat siitä ilmoituksen).
 • Jos aikaa alle 3 tuntia, niin tuntia ei voi enää perua lainkaan.

Miten varaan korvaustunnin?

 • Kirjaudu sisään, mene ”Valmennus -> Varaa/peru korvaustunteja”.
 • Jos näkyvissä on viikkoja valittavana, niin silloin sieltä löytyy vapaa korvaustuntimahdollisuus.
 • Klikkaa em. korvaustunnin kohdalta ”Varaa” (muista merkitä itsellesi ko. varaus kalenteriisi).
 • Huomioi, että voit myös peruuttaa aikarajojen puitteissa varaamasi korvaustunnin (kts. alla aikarajoista).

Mitä eri värit päivämäärän alla tarkoittavat?

Neutraali: Normaali ”ei varastoitu” harjoitus
Keltainen: Varastoitu harjoitus
Punainen: Varastoitu harjoitus, jonka toinen pelaaja on valinnut korvaustunnikseen (Et voi tällöin enää peruuttaa varastointiasi).

 

Grani Tennis ry. omaa oikeudet muutoksiin.