” Varhaiskasvatuksen liikuntasuositusten mukaan kouluikäinen lapsi tarvitsee vähintään kaksi tuntia liikuntaa joka päivä monipuolisesti ja ikään sopivalla tavalla. Spontaania liikuntaa useita kertoja päiväsä sekä suunniteltua, ohjattua liikuntaa viikoittain. Taitolajeissa, kuten tenniksessä, toistojen määrä on tärkeää varhaislapsuudessa. Ammattitaitoinen valmennus varmistaa, että lapsen hermostoa kehitetään monipuolisesti ja lapsi oppii alusta asti oikeat liikeradat.

Ohjattu liikunta edistää taitojen oppimista, antaa uusia virikkeitä ja tarjoaa mukavaa yhdessäoloa kavereiden kanssa. Ohjattu liikunta innostaa lasta ja nuorta liikkumaan enemmän omatoimisesti ja luo hyvät edellytykset elinikäiseen liikunnan harrastamiseen.”

GT Tennis- ja Mailapelikoulu on 1-3 -luokkalaisten tyttöjen ja poikien liikunnallinen iltapäiväkerho. Heti koulupäivän jälkeen lapset saavat mahdollisuuden liikuntaan, läksyjen tekoon ja terveelliseen välipalaan. Tennis- ja mailapelikoulussa tutustutaan tennikseen ja muihin mailapeleihin ja liikutaan monipuolisesti.

Päivän aikataulu:
klo 12-13.30 saapuminen hallille ja terveellinen välipala
klo 14-15 tennistä ja muita mailapelejä
klo 15-16 läksyt/lautapelejä/ monipuolista liikuntaa sisällä ja ulkona
klo 16- kotiinlähtö

Hinta:
5 päivää viikossa 250 €/kk
4 päivää viikossa 220 €/kk
3 päivää viikossa 195 €kk
2 päivää viikossa 160€/kk

Iltapäiväkerholaisilla on mahdollisuus osallistua seuran pienryhmävalmennukseen iltapäiväkerhon lisäksi. Nämä tunnit järjestetään iltapäivän aikana.

Toimintaan sitoudutaan kaudeksi (syksy/kevät) kerrallaan.

Hintaan sisältyy valmennus, terveellinen välipala, pelipaita, tarvittavat kenttä-, pallo- ja välinevuokrat. Järjestämme kävelyn ohjaajan johdolla Granhultin ja Mäntymäen kouluilta hallille klo 12 ja 13.

Toiminnan organisoi seura, joten kaikkien koululaisten tulee liittyä seuran jäseneksi. Jäsenmaksu 25 eur./vuosi.

Opetus kaksikielistä.

Ilmoittautuminen alkaa 1.2.täällä

Lisätietoa:

Kirsi Lassooy
kirsi.lassooy@granitennis.fi
0400 783 249

 

GT Tennis- ja mailapelikerhon toimintasuunnitelma

Grani Tennis ry. pidättää oikeuden muutoksiin.

GT Tennis- ja mailapelikoulun toimintaa tukee Brita Maria Renlunds stiftelse.