Ilmoittautuminen täältä

Liikunnallinen iltapäivätoiminta tukee etenkin lapsen fyysistä, sosiaalista ja psyykkistä hyvinvointia. Liikuntasuositusten mukaan kouluikäinen lapsi tarvitsee päivittäin vähintään tunnin reipasta ja monipuolista liikuntaa. Ohjattu liikunta edistää varhain terveellisten liikuntatottumuksien omaksumista sekä tarjoaa onnistumisen kokemuksia lapsilähtoisen toiminnan kautta ja mukavaa yhdessäoloa kavereiden kanssa. 

GT Tennis- ja Mailapelikoulu on kaksikielinen 1-3.  -luokkalaisten liikunnallinen iltapäiväkerho, jota järjestetään Targa arenalla jokaisena koulupäivänä klo 12-16.30. Ohjattua liikuntaa on päivittäin yksi tunti, jonka pääpaino on tenniksessä. Iltapäiväkerhossa pääsee myös säännöllisesti pelaamaan käsipalloa, squashia ja padelia. Kerran viikossa on myös mahdollista osallistua lisämaksusta MOVEn tanssitunnille iltapäiväkerhon yhteydessä (12 € / kerta, laskutetaan laskutuksen yhteydessä). 

Iltapäivätoiminnan tavoitteena on luoda hyvät edellytykset elinikäiseen tenniksen ja liikunnan harrastamiseen. Mitään ennakkotaitoja lajeista ei tarvitse olla, vaan toiminnassa huomioidaan jokaisen kehityspolku ja taitotaso. GT Tennis- ja mailapelikoulu on erinomainen tapa aloittaa ammattimaisessa ohjauksessa ja lapsilähtöisessä toiminnassa tenniksen harrastaminen ja jatkaa sen jälkeen joko tavoitteellisesti kilpapuolella tai harrastepuolella lajin pelaamista (ks. GT:n pelaajapolku täältä). 

Lapsen liikuntataidot, liikkuvuus ja liikehallinnan kehittyminen kehittyvät pääosin ensimmäisten kymmenen elinvuoden aikana. Kannustamme osallistumaan iltapäivätoimintaan 5 kertaa viikossa, jotta jokapäiväisestä liikkumisesta tulee osa lapsen arkea ja rutiineja heti koulupäivän jälkeen. Tämä tukee myös lajitaitojen kehittymistä sekä vertaissuhteiden luomista muihin iltapäiväkerhon lapsiin ja ohjaajiin.

Kerholla on käytössä kaksi tenniskenttää ja kolme padelkenttää. Iltapäivä alkaa reippaalla kävelyllä koululta hallille, jonka jälkeen lapsilla on aikaa terveellisen välipalan syömiseen, läksyjen tekoon sekä omatoimiseen liikuntaan ja leikkiin. Ohjattu liikuntatunti on joka päivä klo 14-15 tai 14.30-15.30.. Klo 15-16 lähdetään yhdessä ulos lähipuistoon.

Iltapäivän aikataulu:

klo 12-13.30 kävely tennishallille ja terveellinen välipala, läksyt ja omatoimiset leikit

klo 14-15 ohjattu tunti – tennistä sekä muita mailapelejä ja liikuntaa

klo 15-16 ulkoilua ja leikkejä lähipuistossa

klo 16-16.30 – kotiinlähtö 

Ohjaajat:  

Nina Uusitalo, GT Tennis- mailapelikoulun vastuuvalmentaja, liikunnanohjaaja, tennisvalmentaja 

Jannica Almén, tennisvalmentaja, kasvatustieteen maisteri

Matias Tuomi, liikunnanohjaaja, squashin maajoukkuepelaaja ja valmentaja, tennisvalmentaja

Johanna Hilli, käsipallon maajoukkuepelaaja, GrIFK handboll toiminnanjohtaja, käsipallovalmentaja 

Hinta:

5 päivää viikossa 260 €/kk

4 päivää viikossa 230 €/kk

3 päivää viikossa 210 €kk

Kuukauden tutustumisjakso ja sen jälkeen sitoudutaan koko kaudeksi. 

Hintaan sisältyy valmennus, terveellinen välipala ja pelipaita. Mailan saa tarvittaessa lainata. Järjestämme yhteiskävelyn ohjaajan johdolla Granhultin ja Mäntymäen kouluilta hallille klo 12, 12.30 ja 13. Ymmerstan koululaiset kävelevät hallille itse. 

Koska myös perheen antama tuki ja kannustus on lapsen liikuntataitojen oppimiselle tärkeää, järjestämme kauden aikana muutamia yhteisiä pelipäiviä kaikille iltapäivätoimintaan osallistuville perheille. Perheet pääsevät silloin tutustumaan toimintaan ja tiloihin sekä oppimaan, mitä kaikkea lasten kanssa pelatessa voi tehdä.

Toiminnan organisoi seura, joten kaikkien koululaisten tulee liittyä seuran jäseneksi. Jäsenmaksu 25 eur./vuosi. 

Ilmoittautuminen täältä

Lisätietoa: 

Nina Uusitalo

nina.uusitalo@granitennis.fi

040-8290934 

  

GT Tennis- ja mailapelikerhon toimintasuunnitelma 

Grani Tennis ry. pidättää oikeuden muutoksiin. 

GT Tennis- ja mailapelikoulun toimintaa tukee Brita Maria Renlunds stiftelse.