Yhteistyössä Grani Tennis & GrIFK Fotboll & GGF

Kauniaisissa seurat toivat yhteistyössä viime kesänä leiritarjontaan aivan uudenlaisen Granin monilajileirin. Monilaileirejä pidettiin kesällä 2021 kaksi kappaletta ja leirit olivat menestys. GGF, GrIFK Fotboll ja Grani Tennis ovat päättäneet jatkaa yhteistyötä ja monilajileirin järjestämistä myös tulevana kesänä!

 

Kesällä 2022 leirit pidetään seuraavasti:

  1. leiri ma-ke 20.-22.6.
  2. leiri ke-pe 3.-5.8.

 

Granin monilajileirillä pääset oppimaan uutta ja kokeilemaan monipuolisesti kolmea eri lajia – tennistä, jalkapalloa sekä freegymiä – sekä nauttimaan liikunnasta ja yhdessäolosta laadukkaassa ohjauksessa ja loistavissa olosuhteissa.

 

Monilajileirit on kohdennettu 6-12-vuotiaille lapsille. Ennakkotaitoja lajeista ei tarvitse olla, vaan kaikki lapset lajitaustaan katsomatta ovat tervetulleita leireille.

 

Leiripaikkana toimii Kauniaisten keskuskenttä ja palloiluhalli. Leirin toiminta-aika on päivittäin klo 8.30-15.30 ja tarjolla on lämmin lounas. Ohjaajina toimivat yhteistyöseurojen ammattivalmentajat sekä leiriohjaajat. 

 

Vallitsevan covid-19-tilanteen vuoksi pidämme ryhmäkoot pieninä. Seuraamme tilannetta ja pidätämme oikeudet muutoksiin. Noudatamme viranomaisten, Kauniaisten kaupungin ja lajiliittojen ohjeistuksia.

 

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen tästä

 

Yhteistyössä,

Grani Tennis, GrIFK Fotboll ja GGF