Juniorivalmentaja, päävastuualue U10

Juniorivalmentaja, päävastuualue U10

Meitä on yhteensä noin 700 ja asumme pääosin Kauniaisissa ja Espoossa. Yhdessä muodostamme seuran nimeltä Grani Tennis. Omistamme mailapelihallin FREEDOM FUND arenan, jossa voi pelata tennistä ja harrastaa liikuntaa monipuolisesti. Useimmiten meillä liikkuukin koko perhe, mutta eniten huolehdimme lasten ja nuorten pelaamisesta.

Haemme nyt seuraamme kokopäiväistä TENNISVALMENTAJAA, jonka vastuullisena tehtävä on valmentaa ja kehittää U10-toimintaa yhdessä meidän kaikkien kanssa.  Me muodostamme lapsista tasotiimejä, koska uskomme, että kavereiden kanssa harjoittelu on hauskaa ja pieni kisailu kannustaa yrittämään ja pelaamaan aina vain paremmin. Kaikkein tärkeintä on, että viihdyt nuorten kanssa ja olet aidosti innostunut valmentamisesta ja tenniksestä ja sinulla on ammattitaitoa näihin molempiin. Toivomme myös, että et helpolla luovuta vaan teet pitkäjänteisesti tätä arvokasta työtä. Eduksesi vielä on, jos osaat puhua ruotsia.

Jos innostuit, ota yhteyttä seuramme toiminnanjohtajan Kirsiin,  kirsi.lassooy@granitennis.fi, 0400-783249 31.5. mennessä. Hän viihtyy hyvin työssään, koska hänestä me olemme niin mukavia kuin myös koko Suomen tennisyhteisö.

2018-05-23T15:57:08+00:00 23.05.2018|