Grani Tennis on yli 800 jäsenen tennisseura Kauniaisissa. Seura omistaa viihtyisän ja modernin TARGA arenan, jossa tenniksen lisäksi voi pelata sulkapalloa, pingistä, squashia ja padelia sekä harrastaa liikuntaa muutenkin monipuolisesti.

 

Jäsentyytyväisyys on jo nyt korkealla tasolla (KA 4,3/5 keväällä 2021). Haluamme edelleen toimia jäsentemme parhaaksi ja kehittää toimintaamme. Haluamme, että henkilökuntamme viihtyy ja sitoutuu tehtäviinsä. Tavoitteenamme on, että muutaman vuoden kuluttua liigajoukkueiden runko koostuu omista pelaajista.

 

Toimintamme on kasvanut ja haemme nyt seuraamme lisää ammattitaitoisia TENNISVALMENTAJIA. Tarvitsemme lisävahvistusta sekä kilpa- että aikuisvalmennuksen. Tehtävä voidaan räätälöidä hakijan toiveiden ja vahvuuksien mukaan. Odotamme hakijalta kokemusta ja innostunutta ja oppivaa asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi on ruotsin ja englannin kielitaito. Aloitus elokuussa 2022.

 

Lisätietoa tehtävästä Jan Tiilikaiselta, jan.tiilikainen@granitennis.fi, 040-6885658.

 

Jos innostuit, lähetä hakemuksesi toiminnanjohtajalle Kirsi Lassooylle 15.4. mennessä,  kirsi.lassooy@granitennis.fi, 0400-783249.

 

Grani Tennis ry.

Targa arena

Ullanmäentie 21

02750 Espoo

www.granitennis.fi

www. targaarena.fi