Grani Tennis rf. grundades år 1974. Föreningen äger idrottshallen Targa arenan i Ymmersta. Hallen stod klar hösten 2009 (det oficiella namnet är Kauniaisten Urheilupuisto Oy). Föreningen godkändes som sigillförening år 2009.

På basis av medlemsantalet hör föreningen till de tio största i Finland. Föreningen har omkring 700 medlemmar. I föreningens juniorträning deltar omkring 260 barn och ungdomar och i vuxenträningen omkring 100 spelare. I seniorgrupperna spelar 100 spelare.

Föreningen har 19 lag som deltar i vinterns och sommarens seriespel. Herrarnas och damernas lag 1 spelar i Norpe Tennisliga. Herrarna vann FM-guld under säsongen 2014-15.

På sommaren, under de tre första veckorna i juni och i början av augusti, ordnar föreningen en veckas tennisläger för barn i åldern 8-14 år på utebanorna. Till lägren hör också annan mångsidig idrott, och lunch antingen i Kasabergsskolan eller i Työnväen Akatemia. Minitennis och tenniskurser för ungdomar ordnas i Targa arenan. Läs mer

För vuxna ordnas 8 timmar nybörjar- och förtsättningskurser på utebanorna i juni och augusti. Under andra semestertider ordnas kortare läger och kurser. Läs mer

Under vintern ordnar Grani Tennis tävlingar i Targa arenan och under sommaren på utebanorna. Läs mer

Föreningen ger ut egen medlemsinfo som du kan läsa här.

Föreningens strategi

Föreningens stadgar

Riktlinjer för verksamheten 2019 (uppdaterad 29.1.2019)

GT jäsenrekisteriseloste