infon_alkuotsikko_

1/2017


Tässä infossa:

 • Alkusanat
 • Esittelyssä hallituksen jäsen Kati Männistö
 • Junioritennis
  • Juniorien kesäkurssiohjelma
  • Ilmoittautuminen GT Tennis- ja mailapelikouluun
  • Kotihallileiripäivät
 • Kilpatennis
  • U10 kilpailemisesta
  • Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour ja Team Tour
  • Vuoden ensimmäisessä JGP kilpailussa menestystä GT:n pelaajille
  • Koulujen Tennis Tour 2017
  • Hiihtoloman päiväkisat
  • Norpe Tennisliiga 2017 Miehet ja Naiset
 • Aikuistennis
  • Aikuisten kesäkurssiohjelma 2017
 • GT / Freedom Fund arena
  • Toimintakalenteri / tapahtumat helmi-huhtikuu
  • Sisään- ja uloskäynti ainoastaan pääovesta hallin aukioloaikoina
  • Pro Shop
  • Yhteystiedot

Yellow Teamin Juuso ja Henkka ”Henri Kontinen and Future Stars 8.2.2017” -tapahtumassa

Hyvää kevättalvea GT:n jäsenet,

talvikausi on täydessä toiminnassa, mutta tulevaa on jo suunniteltu. GT mailapeli-iltiksessä tai –eftiksessä on enemmän lapsia mukana kuin aikaisemmin. Tälle kaudelle palkattiin kolmas ohjaaja, jolloin mukaan saatiin yli 30 lasta. Jos haluat lapsesi mukaan tulevalle kaudelle, käy ilmoittamassa hänet kotisivuilla, jossa ilmoittautuminen kaudelle 2017-18 on jo avattu.

Kesä on jo ihan kohta. Aikuisten toiminta jatkuu viime vuoden tapaan, mutta junioreiden kohdalle on tulossa iso muutos. GT:n perinteiset lasten viikon mittaiset kesäleirit pidetään ensi kesänä hallissa FREEDOM FUND arenalla. Halli on turvallinen paikka pienimmille lapsille. Helteen tai sateen sattuessa halli antaa suojaa auringolta tai sateelta. Osa ajasta ollaan kuitenkin ulkona hallin viihtyisässä lähiympäristössä; lähikentillä ja –puistoissa tai aidataan osa parkkipaikasta autoilta ja viritetään sinne minitenniskentät. Ilmoittautuminen kesätoimintaan alkaa maaliskuun alussa.

GT:n tiimien kausitoimintaan kuuluu myös kesätreenit. Eri tiimeissä on tällä kaudella pelannut noin 60 nuorta ja nämä nuoret tulevat täyttämään Kauniaisten ulkokentät päiväsaikaan kesä- ja elokuussa.

GT on tälläkin kaudella tarjonnut tälläkin kaudella jäsenilleen huipputennistä ja nuorille esikuvia kotihallissa. GT:n miehet lunastivat paikan Norpe Tennisliigan välierässä, joka pelataan FREEDOM FUND arenalla lauantaina 11.3. klo 17.30. Tule seuraamaan Suomen parasta tennistä, nauttimaan iltapalasta ja tapaamaan tennistuttuja. Kannustetaan GT finaaliin, joka pelataan lauantaina 26.3.

Liikutaan ja juostaan pallon perässä!

Kirsi


Esittelyssä hallituksen jäsen Kati Männistö

Moikka,

olen Kati Männistö. Olen nuorena kilpaillut maastohiihdossa ja pitkillä matkoilla yleisurheilussa. Nykyään pelaan salibandyä ja tennistä.

Tennistä olen tosissani harrastanut säännöllisesti vasta kolmen vuoden ajan loistavan valmentajan Timo Etumäen valmennusryhmässä. Into tennikseen syttyi miehen suvun myötä. Anoppini tuli alkutaipaleella aina kärsivällisesti kentälle kanssani treenaamaan.

Kuten sanottuna Grani Tenniksen toiminnassa olen ollut vasta kolme vuotta mukana. GT:ssä parasta on monipuolisesti ja laadukkaasti organisoitu valmennustoiminta eri-ikäisille ja tasoisille pelaajille. Erityisesti GT:n koululaisille iltapäivisin järjestetty monipuolinen liikuntakerho toimii monelle lapselle innoittajana eri liikuntalajeihin. Arvostan myös järjestelmällisesti johdettua seuran tennistoimintaa, jossa huomioidaan kaikenlaiset tenniksen harrastajat unohtamatta penkkiurheilijoita. Heillekin on annettu mahdollisuus seurata kilpailuja katsomon puolella esimerkiksi Norpe Liigan kisastudiossa ja samalla nauttia maukkaista tarjoiluista erinomaisessa tunnelmassa.

Haluaisin kehittää aikuisharrastajien mahdollisuuksia harrastaa tenniksen pelaamista ja harjoittelua monipuolisemmin. Toimintaan voisi lisätä eri teemoihin liittyviä valmennuskursseja tai minileirejä ja monipuolisia pelitapahtumia.

Vapaa-aikani kuluu kotona kahden pienen lapsen kanssa puuhastelussa. Kesälomilla vietämme paljon aikaa kesämökillä, jossa liikunnan lisäksi nautintoa antavat luonnossa liikkuminen.

 


infon_otsikko_junioritennis


Juniorien kesäkurssiohjelma 2017

Grani Tennis järjestää lapsille ja nuorille erilaisia kursseja ja leirejä kesän aikana. Kurssit järjestetään viikoilla 23, 24 ja 25 sekä elokuussa viikoilla 31 ja 32.

ILMOITTAUTUMISET 1.3.2017 ALKAEN GT:n kotisivulla:

-> Ilmoittautumislomakkeet

TENNISLEIRIT 7-14 –vuotiaille

Viikon mittaisella tennisleirillä tutustutaan tennikseen ja pelataan paljon tennistä sekä harrastetaan myös paljon muita lajeja, ollaan ulkona, leikitään, juostaan ja pidetään hauska leiriviikko.

Aika: Klo 9:00-15:00 tämän lisäksi myös mahdollisuus tulla hallille jo klo 8:00 ja jäädä hallille kurssin jälkeen klo 15:00-16:00.
Paikka: Freedom Fund arena
Leirihinta: 230 €, juhannusviikko 184 €

 

MINITENNIS 4-7 –vuotiaille

Minitennisleirillä tutustutaan tennikseen softispalloilla. Pelaajat jaetaan korkeintaan kuuden pelaajan ryhmiin.

Aika: Ma-pe klo 17.30-19:00
Paikka: FREEDOM FUND arena
Kurssihinta: 115 €, juhannusviikko 96 €

 

TEEN TENNIS 10-16 –vuotiaille

Voit aloittaa tenniksen alkeista tai kehittää taitojasi! Nuoret jaetaan korkeintaan kuuden pelaajan tasoryhmiin.

Aika: Ma-pe klo 12:00-14:00
Paikka: FREEDOM FUND arena
Kurssihinta: 190 €, juhannusviikko 152 €

 

PERHETENNIS

Aloittakaa koko perheen yhteinen harrastus ja tulkaa mukaan hauskaan perhetennikseen.
Mukaan otetaan 10 henkilöä (5 perhettä).

Aika: Ma-pe klo 19:00-21:00
Paikka: Freedom Fund arena
Kurssihinta: 135 €, juhannusviikko 108 €

 

Kilpapelaajille ja tiimeille järjestetään myös treenejä kesän aikana. Näistä infoa Jukalta ja Susalta.

 


Ilmoittautuminen ensi kauteen GT Tenniskoulun osalta

Ilmoittautumislomake ensi syksyn GT Tennis- ja Mailapelikouluun on avattu. Pääset ilmoittautumaan alla olevan linkin kautta:

http://granitennis.fi/ilmoittautumislomakkeet/

GT Tennis- ja Mailapelikoulu on 1-3 -luokkalaisten tyttöjen ja poikien liikunnallinen iltapäiväkerho. Heti koulupäivän jälkeen lapset saavat mahdollisuuden liikuntaan, läksyjen tekoon ja terveelliseen välipalaan. Tennis- ja mailapelikoulussa tutustutaan tennikseen ja muihin mailapeleihin ja liikutaan monipuolisesti.

Päivän aikataulu:

 • Klo 12-13.30 saapuminen hallille ja terveellinen välipala
 • Klo 14-15 tennistä ja muita mailapelejä
 • Klo 15-16 läksyt/lautapelejä/ monipuolista liikuntaa sisällä ja ulkona
 • Klo 16 – kotiinlähtö

Hinta:

 • 5 päivää viikossa 250 €/kk
 • 4 päivää viikossa 220 €/kk
 • 3 päivää viikossa 180 €kk
 • 2 päivää viikossa 130€/kk

Toimintaan sitoudutaan kaudeksi (syksy/kevät) kerrallaan. Hintaan sisältyy valmennus, terveellinen välipala, pelipaita, tarvittavat kenttä-, pallo- ja välinevuokrat. Järjestämme ohjaajan johdolla kävelyn Granhultin ja Mäntymäen kouluilta hallille klo 12 ja klo13. Toiminnan organisoi seura, joten kaikkien koululaisten tulee liittyä seuran jäseneksi. Jäsenmaksu 25 eur./vuosi. Opetus on kaksikielistä.

 


Kotihallileiripäivät

Green, Pink, Blue, Yellow ja Player Team pelaajien kausiohjelmaan sisältyy kotihallileiripäiviä lauantaisin klo 9-15. Leiripäivän aikana harjoitellaan aamupäivän aikana jonkun teeman mukaisesti sekä tehdään yhteinen fysiikka harjoitus. Yhteinen lounashetki kokoaa porukan takkahuoneeseen ja sen jälkeen pelurit nauttivat hetken vapaa-ajasta, joka usein täyttyy ns. Akuhipalla J. Lounaan jälkeen on varattu aika jonkin aiheen avaamiseen teoriassa (esim. tauot tenniksessä). Tuolloin katsellaan videolta ammattilaisten tapoja ja niistä keskustellaan ja mielessä siirretään niitä omaan pelaamiseen. Iltapäivä pelataan pisteistä ja leiripäivä huipentuu lämpimiin korvapuusteihin ja rakentaviin palautteisiin, puolin ja toisin.

KHL:t ovat olleet loistavia tapahtumia, missä tennistaitojen karttuessa myös opitaan tuntemaan paremmin muita Teamin pelaajia. Syksyllä oli kahdeksan ja keväällä kuusi leiripäivää.

  

 

 


infon_otsikko_kilpatennis


U10 KILPAILEMISESTA

Valmentajilta usein kysytään milloin pelaaja voi aloittaa kilpailemisen? Onko jokin ikä tai taitotaso, mikä pitää saavuttaa? Iän suhteen ei ole mitään oikeaa aloitusikää, tietty taitotaso tulee olla – mini- ja miditenniksessä riittää että omaa ns. pallottelutaidot. Tämä taito karttuu pelaajille 1-3 vuodessa, riippuen kuinka monta kertaa viikossa pelaaja harjoittelee.

Kilpaileminen kannattaa aloittaa seuran pelipäivistä, hallien lohkopeleistä, Tykkimäki mini /midi Tourista (team /yksilö), valiten oman kokoisen kentän ja pallon minkä jo hallitsee. Susalta tai omalta valmentajalta voi kysyä tarvittaessa ohjeita. Alla pääkaupunkiseudun maalis-huhtikuun mini ja miditenniskilpailut koottuna:

Maaliskuu

4.3.                        HyTS / TTS lohkokisakiertue, Hyvinkää
4.3.                        Tykkimäki mini/miditennis Tour (Team), Talin tenniskeskus
11.3.                     HLK lohkokilpailu , Meilahti
18.3.                     Tykkimäki mini/miditennis Tour (yksilö), Lohja Sporttikeskus Tennari
25.3.                     Tykkimäkipäivä Espoo Olari, P9 (miditenniskilpailu, oransseilla palloilla)
26.3.                     HyTS / TTS lohkokisakiertue, Tuusula

Huhtikuu

1.4.                        HLK lohkokilpailu, Meilahti
8.4.                        Tykkimäki mini/miditennis Tour (yksilö), Freedom Fund arena
23.4.                     HyTS / TTS lohkokisakiertue, Tuusula

 

Lisätietoja   HyTS / TTS lohkokisakiertueesta ja HLK lohkokilpailuista alla:

http://tuusulantennisseura.sporttisaitti.com/toiminta/kilpailutoiminta/lohkokisatour-2016-2017/

http://www.hlk.fi/lohkokilpailusarja.html

 

 


Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour ja Team Tour  

Tykkimäki Mini- ja miditennis Tour on lapsille suunnattu alueellinen kilpailusarja, jossa pelataan pienemmillä kentillä, pehmeämmillä palloilla ja lyhempiä otteluita. Tapahtumia järjestetään 4-7 alueellisesti ja jokaisesta osakilpailusta pelaajat saavat 10 pistettä osallistumisesta. 30 pisteellä pelaaja pääsee mukaan toukokuussa järjestettävään Tykkimäki Tour Mastersiin Kouvolaan. Seuraava Tykkimäki yksilökilpailu järjestetään 18.3. Lohjalla.

Tykkimäki Mini- ja miditennis Tour sai täksi kaudeksi rinnalleen Etelä-Suomessa ja Kaakkois-Suomessa joukkuemuotoisen mini- ja miditennissarjan – Team Tourin. Sarjaa on pelattu syksyn ja kevään aikana kolme osakilpailua eri halleilla ja viimeinen pelataan keskitetysti Talissa. GT:stä on Tourille osallistunut kolme joukkuetta: Timantit ja Pikachu minitennis- ja Salamat miditennissarjaan. Tour on ollut loistava mahdollisuus kartuttaa pelikokemusta ja Team pelaajien hyvä fiilis ja yhdessäolo ovat olleet silmiinpistävää :-).

  


Vuoden ensimmäisessä JGP kilpailussa menestystä GT:n pelaajille

Vuoden ensimmäiset JGP kilpailut järjestettiin Jyväskylässä (10), Turussa (12) ja Kaarinassa (14). GT:n pelaajia osallistui kilpailuihin kahdeksan – hienoa!

P10
Jyväskylään matkasi Eevert Heliskoski, Niklas Korsström, William Schröder ja Randolph von Weissenberg. Reissua oli odotettu, pelien lisäksi tiedossa oli yö hotellissa kavereiden kanssa :-). Pojat osallistuivat sekä kaksin- että nelinpeliin.

Kaksinpelin karsinnoissa kaikki voittivat ensimmäisen kierroksen ottelunsa, toisella kierroksella GT:n pojat joutuivat harmillisesti vastakkain. William kohtasi Eevertin ja oli tällä kertaa vahvempi luvuin 64,62. Niklas ja Randolphin ottelussa, Niklas voitti ottelun 76,62. William ja Niklas selvittivät tiensä näillä voitoilla pääsarjaan. Molemmat pojat saivat pääsarjan 1. kierroksella vastaansa sijoitetut pelaajat. William sai vastaansa 4. sijoitetun SVS:n Lassi Vepsaläisen, jonka William voitti selvästi 61,60. Niklas puolestaan 2. sijoitetun HyTsin Julius Hannolan, jonka Niklas voitti puhtaasi 60,60. Semeissä William kohtasi 1. sijoitetun HVS:n Aku Salon, joka oli tällä kertaa vahvempi 63,62. Niklas kohtasi 3. sijoitetun HVS:n Ty Hostin, jonka Ty voitti 3. erässä tiukasti 26,64,61 – Williamille ja Niklakselle pronssia 🏆🏆Onnittelut!

Nelinpeleissä pojat pelasivat pareina Niklas / Eevert ja William/ Randolph. Kahdeksan parin pääsarjassa Niklas ja Eevert kohtasivat 3. sijoitun parin Oliver Vainionpää / Ty Host, jotka voittivat ottelun 63,63. William ja Randolph kohtasivat 4. sijoitetun parin Anttu Keinonen / Roope Autio, jonka GT:n pojat voittivat hienosti 63,63. Semeissä vastaan tuli 2. sijoitettu pari Oskari Paldanius / Julius Hannola, Oskari ja Julius voittivat tiukan ottelun 75,46, 10-4 – Williamille ja Randolphille pronssia. Onnittelut!

Vanhemmilta tuli mukavaa palautetta: GT:n pelaajien taitojen lisäksi katsomosta ihasteltiin poikia ryhmänä, niin kentällä kuin kentän ulkopuolella – millään muulla seuralla ei tallaista tiimihenkeä ollut! Hyvä GT ja Team-ajattelu😊👍

T/P 12
Turussa Jarkko Niemisen arenalla pelattiin 12 ikäluokat. GT:n pelaajista kilpailuun osallistui tytöistä Natalia Papshev ja pojista Eemil Pasanen.

Natalia voitti karsintasarjassa ensimmäisellä kierroksella TVS:n Lotta Wulffin 36,62,60. Toisella kierroksella vastaan tuli Lohjan 3. sijoitettu Veera Karlsson joka voitti ottelun 60,60. Eemil voitti myös ensimmäisellä kierroksella ÅLK:n Julius Törnin 64,60. Toisella kierroksella ETS:n Matias Torkki oli vahvempi 63,76.

P14
Kaarinassa pelattiin 14 ikäluokat, johon osallistui GT:n Einari Kilpinen ja Jerry Molin. Einari voitti karsintojen 1. kierroksella ÅLK:n Linus Nygårdin 60,61., seuraavalla 8. sijoitetun ÅLK:n Axel Valavaaran 64,76. Einari pääsi pääsarjaan J, jossa kohtasi kovassa iskussa oleva HLK:n Milos Vujasinovicin, Milos oli vahvempi 62,62.

Nelinpeleissä Einari pelasi Konsta Laition kanssa ja pari hävisi tosi tiukan ottelun HLK:n Milos Vujasinov/ Benjamin Ylinen parille 64,06,10-4. Jerry pelasi ÅLK:n Aaron Valavaaran kanssa ja pari voitti ensimmäisellä kierroksella Ville Pöyhonen / Saku Rusasen 76,62 ja toisella kierroksella 4. sijoitettu Oulun pari Andreas Sillaste / Aaron Matikkala olivat vahvempia 61,61.

Kisojen yhteenvetona, sanoisin että pelaajien rankingiä ei saa liikaa tuijottaa, päivän vire ratkaisee. Loppuun asti kun yrittää, ottelu voi ja usein kääntyykin.

Iso kiitos vanhemmille kuljetuksista ja huolehtimisista🙏😊!
-Susa

  


Koulujen Tennis Tour 2017

Järjestämme jo kuudennen kerran Koulujen tennistourin alueemme kouluilla. Mukana ovat Kauniaisten kaksi alakoulua, Granhultsskolan ja Mäntymäen koulu, Ymmerstan koulu, Lagstads skola ja Smedsby  skola. Tavoitteena on järjestää mukava tapahtuma ja innostaa nuoria liikkumaan ja tenniksen pariin.

Tennistourin 2017 yhden päivän alkukilpailut järjestetään huhtikuussa jokaisella koululla ja finaali pelataan FREEDOM FUND arenalla perjantaina 12.5.2017 klo 9-13.

Kouluihin lähetetään infoa kilpailuista ja ilmoittautuminen tapahtuu Grani Tenniksen kotisivujen kautta.


Hiihtoloman päiväkisat

Hiihtolomaviikolla maanantaina 20.2. torstaihin 23.2. järjestämme pelipäiviä hallilla. Joka päivänä pelataan eri luokkaa.

Luokat ovat seuraavat:

– Maanantai 20.2. Tytöt 10
– Tiistai 21.2. Pojat 10
– Keskiviikko 22.2. Tytöt 12
– Torstai 23.2. Pojat 12

Ilmoittautuminen tapahtuu Tennisässän kautta tiistaihin 15.2. mennessä.
Luokkiin mahtuu vain 12 pelaajaa, joten nopeat syövät hitaat!

Ilmoittautuminen:

https://www.tennisassa.fi/modules/system/stdreq.aspx?P=7&VID=default&SID=761798776752929&A=closeall%2cset%3astackitem.auto_total.clear%3aY%2cset%3abuffer.totalrecs%3a&S=2&C=49852


Norpe Tennisliiga 2017 Miehet ja Naiset

Miesten Tennisliiga 2016-2017

 

Miesten Tennisliigassa on ollut mukana kymmenen joukkuetta ja joukkueet ovat pelanneet yksinkertaisen sarjan kaikki kaikkia vastaan. Kuusi parasta joukkuetta pääsevät jatkosarjaan, jossa kaksi parhaiten menestynyttä joukkuetta sijoitetaan suoraan välieriin. Runkosarja on nyt pelattu ja Grani Tenniksen joukkue on päässyt jatkoon!

GT:n miehillä on ollut yksi varsinainen täyspottiviikonloppu 16.-17.1. kun joukkue onnistui voittamaan lauantaina Smash-Kotkan ja sunnuntaina TaTS:in. Molemmat vierasjoukkueet joutuivat toteamaan isännät paremmikseen kaikissa otteluissa.

– Oli kyllä loistava viikonloppu! Tavoitteenamme oli saada kuusi pistettä, mutta tulikin kahdeksan, Kirsi Lassooy iloitsee.

– Jurgen Zoppin peli oli jälleen hienoa katsottavaa, Verneri Tuomi pelasi vahvasti voittaen molemmat ottelunsa ja Sami Huurinaisen syöttötyöskentely oli vakuuttavaa. Pallotytöillä oli jopa kinaa siitä, kuka pääsee Zoppin kentälle, Kirsi naurahtaa.

GT nousi viikonlopun menestyksensä ansiosta runkosarjan pistetilanteessa toiseksi.

Norpe Tennisliigan kauden 2016-2017 runkosarjat saatiin lauantaina 21.1. päätökseen. Viimeisellä kierroksella oli paljon panosta niin runkosarjan voiton, pudotuspelipaikkojen kuin karsintojenkin suhteen.

Päivän huipensi Satan ja GT:n kamppailu runkosarjan voitosta. GT olisi tarvinnut vähintään 3-1 voiton, mutta Laajasalon ylpeys otti ohjat käsiinsä heti kättelyssä. Harri Heliövaara ja Eero Vasa veivät Satan 2-0 johtoon ja varmistivat näin Satalle runkosarjan voiton. Ottelu päättyi lopulta tasapeliin, kun GT kaunisteli lukemia vielä kolmosten kaksinpelissä ja nelinpelissä. Grani jäi runkosarjan kakkoseksi 26 pisteellä.

Miesten jatkosarja alkaa lauantaina 11.3. klo 17:30 Freedom Fund arenalla. Tule mukaan kannustamaan joukkue voittoon!

 

Naisten Tennisliiga 2016-2017

Grani Tenniksen naisten liigakausi on ohi. Naiset pelasivat lauantaina 21.1. kotona Freedom Fund arenalla OVS:ää vastaan ja ottivat 3-0 voiton. Tällä voitolla Grani välitti karsinnan sijoittuen runkosarjan kuudenneksi. Tämä tarkoittaa, että Grani pääsee ensi kaudellakin pelaamaan Norpe Tennisliigassa.

Granin joukkueessa ovat tällä kaudella pelanneet Veera Nurmi, Laura Pennanen, Nanette Nylund ja Paula Joukanen


Tuloksia

Tuloksia voi lukea toistaiseksi vielä Tennisässästä: http://tennisassa.fi

Tennisliitto siirtyy viimeistään kesäkuussa uuden ässän korvaavan Tennis Tournament Softwaren käyttöön.

 


infon_otsikko_aikuistennis


Aikuisten kesäkurssiohjelma 2017

ALKEISKURSSIT viikoilla 23-24 ja 31-32

Alkeiskurssit soveltuvat aloittelijoille, joilla ei ole aiempaa tenniskokemusta. Kurssilla tutustutaan tenniksen perusteisiin: Perus- ja lentolyönteihin ja syöttöön. Oma maila ei ole pakollinen. Ryhmäkoko max. 6 pelaajaa. Kurssit jakautuvat kahdelle viikolle ja yhden kurssin kesto on yhteensä 8 h.

STARTTI 1 -kurssi: ma 5.6., ke 7.6., ma 12.6., ke 14.6. klo 17-19
STARTTI 2 -kurssi: ti 6.6., to 8.6., ti 13.6., to 15.6. klo 17-19
STARTTI 3 – kurssi: ma 31.7., ke 2.8., ma 7.8., ke 9.8. klo 17-19

Kurssihinta: 170 €*

ALKEISJATKOKURSSIT viikoilla 25 ja 31-32

Alkeisjatko on tarkoitettu alkeiskurssin tai vastaavan käyneille, joilla on jo hivenen tietämystä tenniksen perusteista. Kurssin tavoitteena on oppia lisää tekniikkaa, liikkumista ja taktiikkaa. Oman mailan voi ottaa mukaan, mutta tarvittaessa lainamailan saa seuralta. Ryhmäkoko max. 6 pelaajaa. Kurssit jakautuvat kahdelle viikolle lukuunottamatta juhannusviikon intensiivikurssia ja yhden kurssin kesto on yhteensä 8 h. Intensiivikurssilla harjoitellaan maanantaista torstaihin joka päivä 2 h.

STARTTI JATKO 1 -intensiivikurssi: ma 19.6., ti 20.6., ke 21.6., to 22.6. klo 17-19
STARTTI JATKO 2 kurssi: ti 1.8., to 3.8., ti 8.8., to 10.8. klo 17-19

Kurssihinta: 170 €*

HARRASTAJAKURSSIT viikoilla 23-25 ja 31-32

Nämä kurssit on tarkoitettu perus-keskitason pelaajille, joilla on perustekniikka jo hallussa ja halu kehittyä tennispelaajana. Tavoitteena on monipuolinen tenniksen harjoittelu; tekniikkaa, taktiikkaa, liikkumista ja pelejä. Ryhmäkoko max. 4 pelaajaa. Kurssit jakautuvat kahdelle viikolle lukuunottamatta juhannusviikon intensiivikurssia ja yhden kurssin kesto on yhteensä 8 h. Intensiivikurssilla harjoitellaan maanantaista torstaihin joka päivä 2 h.

HARRASTAJA 1 -kurssi: ma 5.6., ke 7.6., ma 12.6., ke 14.6. klo 19-21
HARRASTAJA 2 -kurssi: ti 6.6., to 8.6., ti 13.6., to 15.6. klo 19-21
HARRASTAJA 3 -intensiivikurssi: ma 19.6., ti 20.6., ke 21.6., to 22.6. klo 19-21
HARRASTAJA 4: ma 31.7., ke 2.8., ma 7.8., ke 9.8. klo 19-21
HARRASTAJA 5: ti 1.8., to 3.8., ti 8.8., to 10.8. klo 19-21

Kurssihinta: 180 €*

 

*Jos kurssivaraus peruutetaan myöhemmin kuin 14 vuorokautta mutta viimeistään 48 tuntia ennen kurssin alkua, Grani Tenniksellä on oikeus periä asiakkaalta 50 % kurssin hinnasta. Jos kurssivaraus peruutetaan myöhemmin kuin 48 tuntia ennen kurssin alkua, veloitetaan koko kurssin hinta. Grani Tennis pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin.

 

ILMOITTAUTUMISET 1.3.2017 ALKAEN GT:n kotisivulla:

-> Ilmoittautumislomakkeet

Aikuisten kesäkursseille otetaan mukaan kaikki 16 vuotta täyttäneet. Kurssit pidetään Kauniaisten ulkokentillä, ellei tosin
ilmoiteta. Kurssien valmentajat ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää:

Timo Etumäki
Aikuisvastuuvalmentaja
Sähköposti: timo.etumaki@granitennis.fi
Puh. 045-173 2727

 


infon_otsikko_gt_ffa


Toimintakalenteri / tapahtumat helmi-huhtikuu

 • Viikko 8, 20.2.-23.2.: Hiihtoloman päiväkisat
 • Keskiviikko 1.3.: Ilmoittautuminen kesäleireille alkaa
 • La 11.3. klo 17.30: GT:n Miesten Norpe Tennisliigan semifinaali
 • La 18.4.: Perhetenniksen 4 kurssi
 • La 8.4.: Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour
 • Ti 11.4. klo 18:00: Grani Tenniksen varsinainen kevätkokous

Sisään- ja uloskäynti ainoastaan pääovesta hallin aukioloaikoina

Alakerrassa oleva sivuovi otettiin pois käytöstä niinä aikoina, kun halli on normaalisti auki. Koodi on edelleen käytössä aikoina, jolloin pelikassa ei ole paikalla. Tällä järjestelyllä vähennetään asiattomien mahdollisuutta päästä halliin. Myös hiekkaa ja kuraa ei kulkeudu halliin, kun asiakkaat kävelevät pääsisäänkäynnin portaat sisälle halliin.

 


Pro Shop

Hallin proshopissa on nyt Wilsonin ja Babolatin mailojen ja tossujen lisäksi vaatteita. GT asuja on myös tulossa lisää keväällä. GT:n jäsenille 15 %:n alennus kaikista tuotteista (ei palloista).

 


 Yhteystiedot

GT logo uusi skannattulogofreedom-fund

FREEDOM FUND arena / Grani Tennis Ry
Ullanmäentie 21
02750 Espoo

Tarkemmin: http://granitennis.fi/yhteystiedot/

GT Facebookissa: https://www.facebook.com/granitennis/

Valmentajat kaudella 2016-17:

lataplogo1_slogan1_rgb3         move-logo_with_web    jpg_paino_14_sinetti-logo_4-v