Jäseninfo 3-2016

Jäseninfo 3-20162017-02-10T14:22:20+02:00

infon_alkuotsikko_

9.11.2016


Tässä infossa:

 • Norpe Tennisliiga käynnistyi
 • Syyskokous 23.11.2016
 • Jäseninfon toimitus
 • Junioritennis
  • Kesätoiminta 2016
  • Uuden kauden 2016-17 toiminnan esittely
  • Kotihallileirit
  • JNTA Minitennis Camp
  • GT:n Tennis- ja Mailapelikoulu syksy 2016
  • Tykkimäki Mini- ja miditennis Team Tour 28.10.2016
  • Tykkimäki Mini- ja miditennis Tour 26.11.2016
  • Tennistunti Tennis- ja Mailapelikoululaisille ja heidän vanhemmilleen 19.11.2016
  • Minitennispelit joulumielellä pe 16.12.2016 klo 15-17
  • Perhetennis-kurssit
  • Ankkalampi-tennis
 • Kilpatennis
  • Seuraava Norpe miehet GT-VT la 3.12.2016
  • Kilpailutulokset ja Tennisliiton kilpailujärjestelmän tuleva muutos
  • GT:n järjestämät kilpailut tammi-elokuun välisenä aikana vuonna 2017
 • Aikuistennis
  • Aikuisvalmennuksen kesä ja syksy 2016
  • Aikuisvalmennuksen sisäinen pelipäivä 17.12.2016
 • GT / Freedom Fund arena
  • Naisten edustusjoukkueen nelinpelitapahtuma ti 6.12.2016
  • Bamsen nelurit keskiviikkoisin
  • Piha sai uuden asfaltin kesällä
  • Yhteystiedot
 info3-2016-kuva0


Norpe Tennisliiga käynnistyi

info3-2016-kuva1Norpe Tennisliiga käynnistyi lokakuun puolessa välissä kahdella pelikierroksella sekä miesten että naisten osalta.

Lauantaina miehet kohtasivat Smashin Myllypurossa ja naiset kävivät nappaamassa 2-1 voiton Smash-Kotkasta. Sunnuntaina molemmat joukkueet pelasivat kotihallissa, jossa GT voitti TCT:n 4-0 ja naiset kokivat 3-0 tappion Smashn kovalle joukkueelle.

Lue lisää kapteenien tunnelmia ensimmäisten otteluiden jälkeen täältä: granitennis.fi/…/norpe-tennisliiga-lahti-vauhdilla-kayntiin-kahdella-ottelukierroksella

 


Kutsu syyskokoukseen

Grani Tennis ry:n syyskokous järjestetään keskiviikkona 23.11.2016 klo 18.00 FREEDOM FUND arenalla, Ullanmäentie 21, 02750 Espoo.
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Grani Tennis r.f:s höstmöte går av stapeln onsdagen den 23.11.2016 kl. 18.00 i FREEDOM FUND arenan, Korshagavägen 2, 02750 Esbo.
På mötet behandlas lagstadgadenärenden. Kaffebjudning. Välkommen!

 


Jäseninfon toimitus

Seuran ja FREEDOM FUND arenan sivut on siirretty tämän vuoden aikana uudelle alustalle (WordPress).  Seuran jäseninfoa on vuosien varrella koonnut useampi henkilö ja tämä on osaltaan tuonut erinäisiä haasteita tietotekniikan ja käytettävissä olevien ohjelmistojen suhteen. Luovumme nyt PDF-pohjaisesta infosta ja hyödynnämme tähän tarkoitukseen jatkossa GT:n kotisivuja, jolloin infon koonti ei ole enää riippuvainen laitteistosta tai ohjelmistosta. Info on jatkossa siis yksi verkkosivu, joka on luettavissa kaikilla laitteilla (tietokoneet, tabletit, älypuhelimet).

Jäseninfot löytyvät GT:n kotisivulta täältä: http://granitennis.fi/grani-tennis-ry/jaseninfot/

 


infon_otsikko_junioritennis


Kesätoiminta 2016

Seuran kesäkursseilla ja leireillä oli jälleen ennätysmäärä osallistujia, mikä kertoo toiminnan suuresta suosiosta vuosi vuoden jälkeen.  Kesätoimintaa järjestettiin tänäkin kesänä kolmessa eri paikassa:

FREEDOM FUND arenalla pienet pelurit opettelivat aamupäivisin minitennistä ja iltapäivisin Teen Tenniskursseilla oppia saivat vähän vanhemmat juniorit. Ulkokentillä harjoittelivat leiriläiset, Red, Orange ja Green Teamiläiset ja iltaisin aikuiset. Akatemian massakentillä harjoitteli Players` Team.

Hurja määrä erilaisia palloja oli ilmassa kesän aikana ja lajitaidot karttuivat varmasti jokaisella.

Etenkin leiriviikon aikana tenniksen lisäksi liikuttiin monipuolisesti, tutustuttiin uusiin kavereihin ja uusia ystävyyssuhteita solmittiin. Leirien mukava ja turvallinen ilmapiiri on hyvin suunnitellun ja monipuolisen viikko-ohjelman sekä suurelta osin osaavien ja innostavien ohjaajien ansiota, jotka laittavat persoonansa peliin ja heittäytyvät hetkeen upeasti!

Tänä vuonna leireillä oli kokeneiden ohjaajien lisäksi monta ensikertalaista, jotka olivat suorittaneet STL:n (Tennisliiton) Tennisohjaaja koulutuksen kevään aikana. Kaikki ohjaajat saivat ihan mahtavaa kokemusta ohjaajan työstä ja he hoitivat työnsä erinomaisesti. Seuran vastuuvalmentajana olen iloinen, että seuran omia junioreita saadaan mukaan ohjaajatoimintaan – se on yksi tärkeä polku seuran juniorivalmennuksessa.

SUURI KIITOS kaikille ohjaajille – Sanna, Jannica, Georges, Aino, Olivia, Jonas, Sofia, Erik, Lukas, Mikael, Tomas, Annette, Julia, Rasmus, Emilia, Calle, Jukka, Elisa, Leena, Filip ja Liwei – teidän kanssa on ollut ILO tehdä töitä!

Terveisin Susa

info3-2016-kuva3 info3-2016-kuva4 info3-2016-kuva5

 


 Uuden kauden toiminnan esittely

Tenniksen sisäkausi on jo hyvässä vauhdissa ja ryhmissä innokkaita pelureita. info3-2016-kuva6
Joitakin vapaita paikkoja on vielä junioritenniksessä ja niitä voi tiedustella Susannalta.

Kaudella 2016–2017 juniorivalmennustoiminta jakautuu seuraavasti:

– minitenniksessä 57 lasta
– harrastetenniksessä (1-2 krt /vko) 88 lasta ja nuorta
– teameissä (Orange, Green, Pink, Blue, Yellow ja Player 2-5 krt / vko) 58 lasta ja nuorta
– Tennis- ja mailapelikerhossa 35 lasta
– yhteensä toiminnassa on noin 240 lasta 1-5 kertaa viikossa

 


Kotihallileirit

Team-pelaajien kotihallileiripäiviä järjestetään kauden aikana useana lauantaina. Yellow Teamin ensimmäinen leiripäivä pidettiin 10.9.

Aamupäivän harjoituksissa keskityttiin syöttöön, kentän peittämiseen ja kulmista poistuloon. Lounaaksi nautittiin makaronilaatikkoa ja salaattia. Luennolla katsottiin huippupelaajien liikkumista ja syötön tekniikkaa videoilta. Iltapäivällä pelattiin lyhyitä pelejä tennis- ja sulkiskentillä.

Leiripäivän tsemppariksi oli ehdolla monta pelaajaa, ja kaikkien kolmen hyvän ehdokkaiden kesken jouduttiin tsemppari arpomaan – Nadja voitti arvonnan.
Emma palkittiin iltapäivän pelien kuningattarena.

Leirin päätöksessä nautittiin korvapuustit & mehut ja kerrattiin, mitä opittiin tai oli ollut mukavaa. Valmentajat kuuntelivat seuraavan leiripäivän toiveita.
Iloisia, innokkaita ja oppivaisia leiriläisiä on ILO valmentaa, tuumivat valmentajat Timo & Susa

info3-2016-kuva7 info3-2016-kuva8


JNTA Miditennis Camp

JNTA (Jarkko Niemisen Tennis Akatemia) vieraili hallissamme lauantaiaamuna 8.10. Akatemian valmentajat Steven, Boris ja Joonas vetivät GT:n U10 pelureille kolmen tunnin leiripäivän. Treeneissä oltiin perusasioiden äärellä, harjoituksissa korostettiin liikkumista ja tasapainoa lyönneissä. Mukava päivä – treenit jatkuu 😊😊 !

thumb_img_1391_1024

 


GT Tennis- ja Mailapelikoulun syksy 2016

GT Tennis- ja mailapelikoulussa on tänä vuonna mukana yhteensä 35 lasta, joten määrä on kasvanut vuosi vuodelta. Tänä syksynä koulupäiväksi tuli mukaan myös perjantai, joka näyttää olevan varsin suosittu päivä monille lapsille.

Mailapelikoulun ohjaajina toimii tänä vuonna Veera Nurmi, joka on tuttu jo viime vuodesta monille lapsille. Veeralla on itsellään vahva pelitausta sekä Suomen kentiltä että Yhdysvalloista, jossa hän pelasi yliopistotennistä neljä vuotta. Koulutukseltaan hän on Liikuntatieteiden maisteri Jyväskylän Yliopistosta. Veera edustaa myös Grani Tennistä tulevalla kaudella Norpe Tennisliigassa.

Uusina ohjaajina mailapelikoulussa toimii Nina Uusitalo ja Tommy Borg. Ninalla on itsellään myös nuoruudestaan vahva tennistausta sekä paljon opetusalan työkokemusta eri kouluista ja liikuntaseuroista. Lisäksi hänellä on itsellään kolme lasta, joten Ninalla on vankka kokemus myös lasten kasvattamisesta. Koulutukseltaan Nina on liikunnanohjaaja. Lisäksi Nina on kaksikielinen. Tommy Borg tuo tiimiimme nuoruutta ja monipuolista palloilutaustaa. Lisäksi yksi mies on aina hyvä olla mukana. Tommylla on ykköslajina salibandy  ja hän on juuri valmistunut liikunnanohjaajaksi Solvallasta.

Pääpiirteittäin mailapelikoulun ohjelma on samanlainen kuin edellisinäkin vuosina. Lapset tulevat koulusta klo 12-13 aikoihin, jonka he saavat jälkeen terveellisen välipalan, klo 14-15 on varattu tennikseen ja sulkapalloon ja muuhun monipuoliseen liikuntaan. Klo 15 jälkeen tehdään läksyt, väritetään, pelataan lautapelejä ja touhutaan kaikkea muuta. Tämän jälkeen lapset lähtevät kotiin joko omatoimisesti tai vanhempien kyydillä.

Opetus- ja Kulttuuriministeriön uusien lasten liikuntasuositusten mukaan ”Lapset tarvitsevat harjoitusta pallon heittämiseen, kiinniottamiseen, pomputtamiseen, potkaisemiseen ja pallon lyömiseen mailalla”. Näitä taitoja harjoitellaan tennis– ja sulkapallokentillä. Monipuoliset taidot ovat tärkeitä myöhemmällä iällä ja auttavat motoristen taitojen kehittymisessä.

Uutena tänä vuonna olemme aloittaneet yhteiset kävelyt Granhultin ja Mäntymäen kouluista klo 12 ja 13. Liikuntasuosituksissa korostetään myös, että kevyempää liikuntaa ja reipasta ulkoilua, kuten potkulautailua, kuoppien kaivelua tai pyöräilyä, saisi olla vielä pari tuntia hikihommien päälle. Yhteinen kävely tuokin mukavan reippailun koulupäivän päätteeksi. Lapset saavat haukata raikasta ulkoilmaa, nauttia vielä päivänvalosta sekä vaihtaa päivän kuulumiset kävelyn aikana.

 

Lähde: http://www.hs.fi/urheilu/a1473214827692

 


Tykkimäki Mini- ja miditennis Team Tour 28.10.2016

Tykkimäki Mini- ja miditennis Tour (jo viime kaudella pelattu yksilösarja) on saanut rinnalleen Etelä-Suomessa ja Kaakkois-Suomessa joukkuemuotoisen mini- ja miditennissarjan – Team Tourin. Sarjan toivotaan olevan helppo askel siirtyä seuran sisäisistä otteluista pelaamaan lähiseuroja vastaan joukkueena ja valmentajan johdolla.

Team Tourin Etelä-Suomen ensimmäiset osakilpailut pelattiin 28.10.2016 HVS:n, GT:n, Lo-Te:n ja Satan hyvässä huomassa.

– Tämä oli niin kiva tapahtuma, että näitä täytyy saada paljon lisää, Satan minitennisjoukkueen kapteeni Oona Eskoli kertoi.

– Lapsilla vaikutti olevan hauskaa! Nelinpelistä tykätään todella paljon, joten sitä voisi olla turnauksissa enemmänkin, Tinna Långström GT:stä viestitti.

Mini- ja miditenniksessä pelataan useita kaksin- ja nelinpelejä sekä lisäksi ketteryysosio, josta jaetaan pisteitä. Tavoitteena on innostaa nuorimpiakin pelaajia joukkuemuotoisen, matalan kynnyksen toiminnan kautta kilpailemaan. Kilpailuissa jaettiin kannustukseksi Tykkimäki-tsempparipalkintoja.

– Meillä oli minissä mukana pari ihan ekakertalaista ja midiin saimme mukaan 11-12-vuotiaita tyttöjä, jotka olivat ensimmäistä kertaa minkäänlaisessa kisassa. Sekä mineissä että mideissä syttyi palo kilpailemaan, TTS:n Anssi Lindqvist iloitsi.

– Olimme Valko-Pallon kanssa Kauniaisissa pelaamassa, ja lapsilla oli todella kivaa. Onnistumisia, pettymyksiä, tsemppiä ja yritystä: Eli juuri sitä mitä tenniksen kuuluukin olla, V-P:n Tuomas Heiman sanoi.

FREEDOM FUND arenalla tapahtumasta vastasivat joukkueiden kapteenit Tinna Långstöm (minitennis) ja Tommi Vilhunen (miditennis).

Seuraavat ottelut pelataan 17.-18. joulukuuta.

Lisätietoa sarjasta:

http://www.tennis.fi/kilpailut/tykkimaki+mini-+ja+miditennis/tykkimaki+mini-+ja+miditennis+team+tour/

 


Tykkimäki Mini- ja miditennis Tour 26.11.2016

Tykkimäki Mini- ja miditennis Tour on lapsille suunnattu alueellinen kilpailusarja, jossa pelataan pienemmillä kentillä, pehmeämmillä palloilla ja lyhyempiä otteluita. Tapahtumia järjestetään 4-7 alueellisesti ja jokaisesta osakilpailusta pelaajat saavat 10 pistettä osallistumisesta. 30 pisteellä pelaaja pääsee mukaan toukokuussa järjestettävään Tykkimäki Tour Mastersiin Kouvolaan.

Grani Tennis toimii tapahtuman järjestäjänä la 26.11.2016. Ilmoittautuminen on jo käynnissä: https://www.tennisassa.fi/direct.aspx?area=kj&oper=kilp&id=2617

Pelaajat otetaan kilpaillun mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

tykkimaki-uusi-mainos


Tennistunti GT Tenniskoululaisille ja vanhemmille
la 19.11.2016 klo 9-10 tai 10-11

GT järjestää lauantaiaamuna 19.11 GT Tennis -ja Mailapelikoululaisille ja heidän vanhemmilleen tarkoitetutun yhteisen tennistunnin. Ideana on siis, että yksi vanhempi ja lapsi tulevat yhdessä tunnille ja käymme läpi perusasioita, miten pienten lasten kanssa kannattaa lähteä lajia harrastamaan.

Kurssille mahtuu 6 lapsi-vanhempi -paria, joten paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vaihtoehtoina on kaksi aikaa klo 9-10 tai klo 10-11.

Välineitä saa lainaksi hallilta ja kurssin hinta sisältyy kausimaksuun.

Ohessa ilmoittautumislinkki:  http://granitennis.fi/ilmoittautumislomakkeet/

(kohta: Tenniskurssi GT tenniskoululaisille ja heidän vanhemmilleen 19.11.2016…)

 


Minitennispelit joulumielellä pe 16.12.2016 klo 15-17

GT:n Team- sekä Tennis- ja Mailapelikerhon pelaajat yhdessä GT:n senioreiden kanssa virittäytyy joulutunnelmaan perjantaina 16.12. klo 15-17. Valmentajat ja ohjaajat kehittävät eri pisteisiin minitennistä, pelejä ja leikkejä. Liikunnan jälkeen takkahuoneessa tarjoillaan jouluisia herkkuja.

 


Perhetennis -kurssit

Uutena toimintamuotona syksyllä alkoi perhetennis -kurssit. Talven aikana järjestämme neljä kahdeksan kerran kurssia lauantaisin.

 1. kurssi  3.9.-22.10. klo 16-17
 2. kurssi 29.10.-17.12. klo 16-17
 3. kurssi 7.1.-11.3 klo 16-17
 4. kurssi 18.3.-13.5. klo 16-17

Yhdelle kurssille otetaan mukaan kuusi lapsi-vanhempi -paria. He oppivat yhdessä lajin perusteet ja vanhempi saa ohjeet ja vinkit, miten kannattaa opastaa lasta lajiin ja miten pelata yhdessä lapsen kanssa. Osallistumismaksu 180 eur./pari /kurssi.

Varaa paikkasi: http://granitennis.fi/ilmoittautumislomakkeet/ 


Ankkalampi-tennis

Päiväkoti Ankkalammen esikouluryhmä käy säännöllisesti tiistaiaamuisin tennistunnilla hallillamme. Seitsemän reipasta lasta kävelee päiväkodilta hallille, tervehtii iloisesti hallin henkilökuntaa, tutustuu tunnin ajan tennikseen valmentajamme johdolla  ja hörppäisee mehut ennen kotimatkaa.

14494811_627750654053753_8719257847105773911_n

infon_otsikko_kilpatennis


Seuraava Norpe miehet GT-VT la 3.12.2016

Seuraava GT:n miesten kotiottelu pelataan lauantaina 3.12.2016 klo 17.30. Vastaansa miehet saavat sarjanousijan Valkeakosken Tenniksen, joka on aloittanut kauden vahvasti mm. pelaamalla tasapelit viime vuoden voittajaa TaTS:ia ja Sata-tennistä vastaan.

Lisää Norpe Tennisliigasta voi lukea liigan sivuilta: http://www.tennisliiga.fi

 


Kilpailutulokset ja muutoksia Tennisliiton kilpailujärjestelmään

GT:tä edustavia pelaajien ottelumäärät tälle vuodelle lähentelee jo 1500:ta, joten toistaiseksi otteluiden tuloksia ei tällä kertaa julkaista infossa. Mietimme jatkossa tulosten järkevää julkaisutapaa viimeistään, kun Tennisliiton uusi sähköinen kilpailujärjestelmä on otettu käyttöön (kts. alla).

Tennisässästä löydät tarvittaessa henkilökohtaiset ja sarjatennisten tulokset: http://tennisassa.fi

Lisäksi GT:n Facebook-sivuilla julkaistaan tulosraportteja kuvineen: https://www.facebook.com/granitennis/

Tennisliiton tuleva sähköinen kilpailujärjestelmä – TOURNAMENT SOFTWARE

Tennisliiton hallitus on tehnyt päätöksen siirtymisestä uuteen sähköiseen kilpailujärjestelmään, Tournament softwareen. Tavoiteaika siirtymiselle on 1.5.2017. Kyseistä ohjelmaa käytetään monissa tennismaissa ja myös muiden mailapelien parissa. Siirtyminen tulee parantamaan ohjelman käyttömukavuutta, tarjoamaan uutta informaatiota pelaajille ja mahdollistaa monipuolisemman kilpailutarjonnan. Tennisliitto informoi tästä vielä tarkemmin myöhemmin.

Liitto järjestää em. vuoksi tehostetusti kilpailunjohtajakoulutuksia keväällä 2017.

 


GT järjestää seuraavat kilpailut tammi-elokuun välisenä aikana vuonna 2017

Tammikuu

 • Norpen runkosarjan kotiottelut
  • LA 7.1. klo 17.30  GT -HLK (miehet) ja GT – GVLK (naiset)
  • LA 14.1. klo 17.30 GT- Smash-Kotka (miehet)
  • SU 15.1. klo 12 GT – TaTS (miehet)
  • LA 21.1. klo 17.30 GT – OVS (naiset)

Helmikuu

 • 20.2. Talviloman päiväkisa Granissa klo 10.30-16.30 tytöt 10
 • 21.2. Talviloman päiväkisa Granissa klo 10-16 pojat 10
 • 22.2. Talviloman päiväkisa Granissa klo 10-16 tytöt 12
 • 23.2. Talviloman päiväkisa Granissa klo 11-17 pojat 12

Huhtikuu

 • 8.4. Tykkimäki Mini- ja Miditenniskisa

Toukokuu

 • 12.-14.5. Granin kansalliset M/N B ja M/N C

Kesäkuu

 • 10.6. Granin päiväkisa NC
 • 11.6. Granin päiväkisa MC

Elokuu

 • 11.-13.8. Granin kansalliset T/P 10 ja T/P 12

infon_otsikko_aikuistennis


Aikuisvalmennuksen kesä ja syksy 2016

Grani Tennis järjesti kesä-elokuun välisenä aikana Kauniaisten ulkokentillä yhteensä 10 kesäkurssia aikuisille. Aloittelijoille suunnatut Startti-, Startti jatko- ja jo edistyneemmille suunnatut info3-2016-kuva9Harrastaja –kurssit täyttyivät käytännössä kokonaan. Yhteensä kurssilaisia oli 49. Kuten edellisenä vuonna, niin kesäkuun kurssien ohjaamisesta vastasi Georges Kouasivi-Benissan ja elokuun kursseista vastuuvalmentaja Timo Etumäki. Ensi vuoden kesäkurssiohjelma tulee esille GT:n kotisivulle ja ilmoittautumiset alkavat maaliskuun alussa osoitteessa:

http://granitennis.fi/aikuiset/kesakurssit-2017/

Aikuisvalmennuksen kaudelle 2016-17 ilmoittautuminen oli tänä vuonna kaksivaiheinen; kuluneen kauden pelaajat ilmoittautuivat toukokuun loppuun mennessä ja jäljelle jääneille vapaille paikoille avattiin haku 6.6. Kausi alkoi elokuussa maanantaina 15.8. ja ryhmät ovat tätä kirjoitettaessa täynnä. 20:ssä neljän hengen tasoryhmässä harjoittelee viikoittain pelaajia aloittelijoista kilpaharrastajiin. Suurin osa viime kauden pelaajista jatkoi nykyiselle kaudelle, joten uusia pelaajia on kaudelle mukaan mahtunut vain muutaman ryhmän verran.

Aikuisten kausivalmennuksesta voi lukea GT:n nettisivulta: http://granitennis.fi/aikuiset/aikuisvalmennus/

Mikäli kevätjaksolle 2017 vapautuu paikkoja aikuisvalmennukseen, niin em. sivulle päivitämme joulukuun aikana vapautuneet paikat.

 


Aikuisvalmennuksen sisäinen pelipäivä

Syysjaksolla järjestetään valmennuksessa oleville pelaajille pelipäivä lauantaina 17.12. klo 9-11.

Tämä pelipäivä on tarkoitettu keskitason eli valmennustason D pelaajille.

Pelipäivissä pelataan vaihtosingeleitä aikapeleinä. Mukaan mahtuu 8 pelaajaa/pelipäivä ja ilmoittautuminen on avattu osoitteessa:

http://granitennis.fi/ilmoittautumislomakkeet/

 


infon_otsikko_gt_ffa


Grani Tenniksen naisten edustusjoukkueen nelinpeli-tapahtuma 6.12. klo 10.15

Tervetuloa pelaamaan nelinpeliotteluita Grani Tenniksen naisten edustusjoukkueen kanssa itsenäisyyspäivänä. Tapahtuma alkaa kello 10:30 ja päättyy noin 13.30.
Ottelut pelataan FREEDOM FUND arenan sisäkentillä. Osallistumalla tapahtumaan tuet edustusjoukkueen toimintaa.

Nelinpeli-tapahtuman aikana on mahdollisuus päästä pelaamaan nelinpeliotteluita Grani Tenniksen edustusjoukkueiden pelaajien kanssa. Jokaisella kentällä on yksi edustuspelaaja joko omalla tai vastustajan puolella. Otteluita pelataan vaihtuvin parein. Tapahtumaan ovat tervetulleita sekä kokeneet että kokemattomat pelaajat.

Grani Tenniksen naisten joukkue pelasi ensimmäisen kauden Tennisliigassa viime kaudella. Joukkueen ykköspelaaja on Nanette Nylund, Suomen ranking-listan kymmenes, joka opiskelee ja pelaa Yhdysvalloissa ja pääsee liigakentille ainoastaan joululomalla.  Joukkueen kantava voima on joukkueen kapteeni Veera Nurmi (ranking 15), jolla on palkintokaapissa muutamia Suomen mestaruuksia ja joka on myös yhdistänyt tenniksen peluun opiskeluun Yhdysvalloissa. Laura Pennanen (ranking 18) pelaa ja kirjoittaa ylioppilaaksi tänä vuonna. Nelinpeleihin tuo vauhtia Minna Rautajoki, joka aikoinaan kiersi jopa ammattilaiskisoja ja oli WTA-listoilla parhaimmillaan 567.

Mukana peleissä on myös kauniaislainen Virpi Sarasvuo, joka ammattilaisuran jälkeen on pitänyt kunnostaan huolta mm. pelaamalla säännöllisesti tennistä.

Ohjelma

Kello 10:15 Tilaisuuden avaus ja ilmoittautuminen mailapelihallin kahviossa (2.kerros)

Kello 10.30 – 12:30 Nelinpeliottelut vaihtuvin parein

Kello 12:30-13:30 Kuohuviiniä ja pientä purtavaa. Tutustumista seuran edustuspelaajiin.

Hinta

300€ / yritys / kaksi osallistujaa

100 € / seuran jäsen

Ilmoittautumiset sähköpostilla perjantaihin 25.11. mennessä kirsi.lassooy@granitennis.fi.

 


Bamsen nelurit keskiviikkoisin

Jokaviikkoiset aikuisten nelurit keskiviikkoisin 7.9. klo 10-12. Bamse pyörittää pelejä ja antaa vinkkejä nelinpeliin.

Hinta 18 eur./kerta, joka maksetaan pelikassalla. Sisältää pullakahvit pelien jälkeen.

Tervetuloa vanhat ja uudet pelurit!

Ilmoittautuminen jokaiseen kertaan erikseen: http://granitennis.fi/ilmoittautumislomakkeet/

 


Piha sai uuden asfaltin kesällä

Myös Ullanmäentien jatko valmistui niin, että sitä pitkin pääsee kätevästi hallin takapihalle ja sen varteen tuli muutamia parkkipaikkoja.

 


 Yhteystiedot

GT logo uusi skannattulogofreedom-fund  FREEDOM FUND arena / Grani Tennis Ry

 Ullanmäentie 21
 02750 Espoo
 Asiakaspalvelu/Varaukset: 09-84934310
 Hallin normaalit aukioloajat:
 ma-to klo 7.00-22.30, pe klo 7.00-21.00
 la klo 9.00-21.00 ja su klo 9.00-22.30
 Omalla koodilla klo 6-23.
 asiakaspalvelu@freedomfundarena.fi
 www.freedomfundarena.fi
FREEDOM FUND arena / Grani Tennis r.f

Korshagavägen 2
02750 Espoo
Kundbetjäning/Bokningar: 09-84934310
Öppettider:
mån.-to kl. 7.00-22.30, fre kl. 7.00-21.00
lör. kl. 9.00-21.00 och sön. kl. 9.00-22.30
Med personlig kod kl. 6-23.
asiakaspalvelu@freedomfundarena.fi
www.freedomfundarena.fi

 Toiminnanjohtaja ja vastuuvalmentajat 

Grani Tennis ry sähköposti: granitennis@granitennis.fi
Kotisivu: www.granitennis.fi
Facebook: https://www.facebook.com/granitennis/

Toiminnanjohtaja: Kirsi Lassooy 0400-783249, kirsi.lassooy@
Juniorivalmennus: Susanna Etumäki 040-5163723, susanna.etumaki@
Kilpavalmennus: Jukka Tanninen 040-5439505, jukka.tanninen@
Tennis-mailapelikerho: Veera Nurmi 040-7231161, veera.nurmi@
Äitiyslomalla: Susanne Mansner 050 363 7678, susanne.mansner@
Aikuisvalmennus: Timo Etumäki 045-173 2727, timo.etumaki@

Kaikki valmentajat kaudella 2016-17:

Infon koonti: Timo Etumäki

lataplogo1_slogan1_rgb3         move-logo_with_web    jpg_paino_14_sinetti-logo_4-v