GT TOP TEAM

Grani Tennis tukee tavoitteellista harjoittelua ja kilpailemista.

Seurassa on TOP TEAM, johon valitaan vuosittain 8-12 tavoitteellisinta pelaajaa.

GT Top Teamiin kuuluu tällä hetkellä 9 pelaajaa:

Pojat: Niklas Korrström, William Schröder, Nooa Järnefelt, Matias Vilhunen ja Lukas Korrström

Tytöt: Mimi Khreliats, Sofia Svennas, Stina Svennas ja Salla Kaukonen

Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Jan Tiilikainen.

GT Top teamiin kuuluvat pelaajat treenaavat 4-5 kertaa viikossa. Harjoittelu koostuuryhmävalmennuksista ja viikoittaisista yksityistunneista. Pelaajat pelaavat keskimäärin yli 20 kilpailua vuoden aikana. GT:n TEHO Sport Tennisliiga -joukkueen pelaajat käyvät myös sparrailemassa junnuja treeneissä.

Fysiikkaharjoittelu on tärkeä osa valmentautumista. Se on järjestetty GT TOP Teamille seuraavasti: Maanantaisin Janin kanssa (ketteryys, nopeus, suunnanvaihto), keskiviikkoisin Iikka Heinon (sulkapallloammattilainen) kanssa (voima, tasapaino) ja sunnuntaisin seurayhteistyönä (ETS, EVS ja HLK) fysiikkaharjoitukset Amin Asikaisen kanssa. Lisäksi tarjoamme omatoimisia harjoituksia Coach Tools Digitaali Valmennusohjelman kautta.

Seura tukee pelaajia myös kilpamaksuista koituvien kulujen kanssa ja pelaajille kuuluu seuran edustusasu.

Kaudella 2022-23 kaudella fysiikkaharjoittelu vahvistuu entisestään, kun Nikola Zujic tulee ottamaan vastuun GT TOP Teamin fysiikkavalmennuksesta.

Teamin yleiset tavoitteet:

Kausitavoitteena on mahdollisimman monta semifinaalipaikkaa Fazer JGP-kilpailuissa. Pelaajat pyrkivät myös osallistumaan useampiin miesten ja naisten avoimiin kilpailuihin. Tavoitteena on kohottaa pelaajiemme kansallisia sijoituksia tasoituslistalla. Pidemmällä tähtäimellä toivomme, että juniorit edustavat GT:tä TehoSport tennisliigassa. Pelaajat ovat myös kiinnostuneita pelaamaan yliopistotennistä Yhdysvalloissa. Universal Tennis Rating (UTR) on maailmanlaajuinen ranking systeemi, jossa pelaajat ovat rankattu 1- 16.50 (korkein) välille. Tavoitteena on saada pelaajien UTR Rating yhdentoista paremmalle puolelle, joka mahdollistaisi esim. Yhdysvalloissa opiskelun ja yliopiston tennisjoukkueessa pelaamisen stipendin turvin.

Jos haluat kuulla lisää GT TOP Teamin toiminnasta, niin järjestämme vanhempainillan Targa arenalla la 7.5. klo 13. Tervetuloa juttelemaan ja kuulemaan lisää!