GT Tennis- ja Mailapelikoulu kaudella 2022-2023

Tennistä ja muita mailapelejä sekä tanssia että käsipalloa 1-3 -luokkalaisille lapsille koulupäivän jälkeen TARGA arenalla. Tarjoamme lapsille turvallisen ympäristön ja hyvät olosuhteet terveelliseen ja liikunnalliseen iltapäivään.

Koulupäivän jälkeen lepotauko hallilla, terveellinen välipala ja mahdollisuus läksyjen tekoon ja omatoimiseen liikkumiseen ja pallotteluun. Mailapelejä (tennis, padel, sulkapallo jne.) pelataan ohjatusti joka päivä. GrIFK ohjaa lapsia käsipallon saloihin.

Saapuminen suoraan koululta:
Ohjaajamme menevät lapsia vastaan Granhultin ja Mäntymäen kouluille klo 12 ja 13. Ryhmä kävelee ohjaajan kanssa yhdessä hallille.

Toiminta-aika:

Klo 12-16, hallille voi jäädä odottamaan hakua klo 17 asti.

Hinnat:

5 päivää viikossa 260 €/kk
4 päivää viikossa 230 €/kk
3 päivää viikossa 210 €/kk
2 päivää viikossa 180 €/kk

Hintaan sisältyy ammattitaitoinen lajivalmennus, kävely koululta hallille ohjaajan kanssa, terveellinen välipala, välineet ja pelipaita sekä tapaturmavakuutus.

Tanssi: Tennistuntien sijaan on mahdollista osallistua MOVEn tanssitunnille ke klo 14-15 kerran viikossa. Tanssitunnin lisähinta 12 eur / tunti.  Minimiosallistujamäärä tanssitunnille on 8 lasta. Tanssitunti laskutetaan kuukausimaksun yhteydessä.

GT jäsenyys:

Jokainen iltisläinen liittyy myös seuran jäseneksi. Jäsenmaksu 25 eur./vuosi. Kuukauden tutustumisjakso syksyllä, jonka jälkeen sitoudutaan syyskaudeksi. Toimintaan sitoudutaan kaudeksi kerrallaan (kevät/syksy) ja osallistuminen on vähintään 2 kertaa / viikko.

Lisätietoja:

Nina Uusitalo 040-8290934, niña.uusitalo@granitennis.fi

ILMOITTAUDU MUKAAN JA VARMISTA PAIKKASI AJOISSA