Jonas Hallbäck ottaa vastuun GT:n ROGY tiimeistä. Hän on hoitanut tehtävää jo kevään aikana Gabor Lovron isyysloman aikana.
Tenniksen pelaamisen 25-vuotias Jonas aloitti Grani Tenniksen kesäleireillä 5-vuotiaana ja nousi pelaajauralla A-luokkaan. Pelaajauran kohokohdaksi Jonas nostaa vaihtovuoden tennisakatemiassa Espanjassa vuosina 2011-2012. Siellä Jonas pääsi treenaamaan huippupelaajien kanssa ja pääsi mukaan menestyneen maan tennisvalmennukseen ja sai kokemusta ammattimaisuudesta.
Valmentajauran Jonas aloitti 14-vuotiaana Grani Tenniksessä. Vuonna 2015-2016 hän toimi mailapelikoulun vastaavana. Seuraavat kaksi vuotta hän
opiskeli Tukholmassa urheilun johtajuutta ja organisointia ja pääsi myös valmentamaan Lidingön Tennisklubilla, joka kuuluu Ruotsin isoimpiin seuroihin.
Muutettuaan takaisin Suomeen kesäkuussa 2018 Jonas kävi tutustumassa toimistotyöhön ja erilaiseen asiakaspalveluun. Yksi vuosi sai kuitenkin tällä kertaa riittää ja Jonas palasi takaisin liikunnan ja valmentamisen maailmaan.
Hienoa saada Jonas tiimiin mukaan ja tähän vastuulliseen tehtävään, jossa pääsee innostamaan seuran kilpailemista aloittelevia nuoria pelaajia tähän kiehtovaan lajiin!
Gabor Lovroa kiitämme kahdesta vuodesta ja toivotamme menestystä päävalmentajana ja toiminnanjohtajana Hyvinkään Tennisseurassa.