Kauniaisissa seurat yhdistävät voimansa ja tuovat kesän leiritarjontaan aivan uudenlaisen Granin monilajileirin. Granin monilajileirillä pääset oppimaan uutta ja kokeilemaan monipuolisesti erilaisia lajeja; tennistä, jalkapalloa, sekä freegymiä laadukkaassa ohjauksessa  ja loistavissa olosuhteissa.

 

Kesäkuussa 21-23.06.21 (3pv) ja elokuussa 02-06.08.21 (5pv) järjestettävät leirit tarjoavat 6-12-vuotiaille lapsille liikunnallisesti monipuoliset päivät, uusia kavereita ja uuden oppimisen iloa! Ennakkotaitoja lajeista ei tarvita, vaan kaikki lapset lajitaustaan katsomatta ovat tervetulleita leirille.

 

GGF (Grankulla Gymnastikförening) Granin monilajileirin alustavan idean keksijänä lähti rohkeasti kehittämään uudenlaista konseptia lähialueen aktiivisten seurojen kanssa. “Halusimme luoda helposti lähestyttävän ja monipuolisen lajitarjonnan kesäleirille. FreeGym on uusi voimistelulaji, joka sopii kaikille liikunnasta innostuneille tytöille ja pojille lajin vauhdikkuuden ja monipuolisuuden vuoksi. FreeGymissä yhdistyvät voltit, voimaharjoittelu, voimistelu ja parkour. Granin monilajileiriin sisältyy FreeGymin lisäksi joukkuelajina jalkapallo, ja mailapelinä tennis. Leirin lajitarjonta on liikunnallisesti monipuolinen ja houkutteleva”, kertoo Annukka Almenoksa, GGF:n valmennuspäällikkö.

 

GrIFK Fotboll haluaa olla omalta osaltaan kehittämässä toimijoiden välistä yhteistyötä. “Yhdistämällä kolmen eri lajin ja seuran voimat saamme laadukkaan sisällön Granin monilajileirille. Kauniaisissa on otollinen alusta tiiviimmälle ja antoisammalle seurojen väliselle yhteistyölle. Kauniaisten kaupunki ja yritykset ovat tervetulleita mukaan uudenlaisten konseptien, sekä liikunnan ja hyvinvoinnin kehittämiseen alueellamme”, täydentää Johanna Tiinus GrIFK Fotboll:sta.

 

Granin monilajileirin kolmantena lajina on tennis: “Jokaisessa mukaan lähtevässä seurassa on ammattivalmentajia ja vahva tahtotila kehittää seuran omaa toimintaa, yhteistyötä muiden seurojen kanssa ja lisätä laadukasta tarjontaa lapsille. Granin monilajileiri on loistava mahdollisuus lapsille päästä kokeilemaan kolmea eri lajia ammattitaitoisten valmentajien ja ohjaajien johdolla. Kolmen päälajin lisäksi leirillä liikutaan, leikitään ja pelataan yhdessä. Granin monilajileirin avulla pystymme myös työllistämään lisää nuoria leiriohjaajina” jatkaa Grani Tenniksen Susanne Manser.

 

Granin monilajileiri järjestetään Kauniaisten keskuskentällä ja palloiluhallissa. Leirien toiminta-aika on päivittäin klo 8.30-15.30 ja hintaan kuuluu on lämmin lounas. Ohjaajina toimivat sekä ammattivalmentajat että leiriohjaajat.

 

Vallitsevan covid-19-tilanteen vuoksi pidämme ryhmäkoot pieninä. Seuraamme tilannetta ja pidätämme oikeudet muutoksiin. Noudatamme viranomaisten, Kauniaisten kaupungin ja lajiliittojen ohjeistuksia.

 

Tervetuloa mukaan! Ilmoittautuminen seurojen nettisivujen kautta.

Lisätiedot ja kyselyt: graninmonilajileiri@gmail.com

 

Yhteistyössä

Grani Tennis, GrIFK Fotboll ja GGF

#graninmonilajileiri

#granismultisportläger

IG: @graninmonilajileiri