Grani Tennis r.y. on perustettu vuonna 1974.

GT on jäsenmäärältään Suomen 5. suurin tennisseura. Seuran jäsenmäärä on noin 760 jäsentä (joulukuu 2020).

Seura omistaa monipuolisen mailapeli- ja liikuntahallin, Targa arenan (viralliselta nimeltään Kauniaisten Urheilupuisto Oy) Espoon Ymmerstassa. Halli valmistui 2009 ja sitä laajennettiin 2020. Hallissa on viisi tennis-, viisi sulkapallo-, kolme padel- ja kaksi squashkenttää sekä mahdollisuus pingiksen ja pickelballin pelaamiseen. Asiakkaiden käytössä on pukuhuoneet ja saunat sekä kahvila, kokous-, takka- ja kerhohuone sekä fysikkatila junioreille. Palveluja täydentää kuntosali- ja liikuntakesksus MOVE Wellness Center ja Rela-hieroja. Kesäisin GT hallinnoi Kauniaisten kolmea hiekkanurmikenttää.

Seura auditoitiin Olympiakomitean tähtiseuraksi lasten ja nuorten sekä aikuisten toiminnan osalta vuonna 2018.

Juniorivalmennukseen osallistuu noin 260 lasta- ja nuorta ja aikuisvalmennukseen noin 100 pelaajaa. GT Tennis- ja mailapelikoulussa on mukana noin 60 lasta. Seuran nelinpeliryhmissä pelaa 100 seuran jäsentä.

Sarjatennikseen osallistuu talvisin 19 joukkuetta ja kesäisin 7 joukkuetta. Miesten ja naisten 1-joukkue pelaa Tehosport Tennisliigaa. Miehet voittivat SM-kultaa kaudella 2014-15.

GT järjestää viikon pituisia tennisleirejä 7-12 -vuotiaille lapsille ja nuorille ulkokentillä kesäkuun kolmella ensimmäisellä viikolla ja elokuun alussa. Leireihin kuuluu tennistä ja muita mailapeljä sekä monipuolista liikuntaa ja leikkejä hallilla ja lähialueen metsissä sekä terveellinen kotiruokalounas. Minitennis- ja nuorten tenniskursseja järjestetään Targa arenalla. Lue lisää

Aikuisille järjestetään 8 tunnin alkeis- ja jatkokursseja kesä- ja elokuussa ulkotenniskentillä. Muina loma-aikoina järjestetään leirejä ja lyhytkursseja. Lue lisää

Grani Tennis järjestää kilpailuja talvella TARGA arenalla ja kesällä ulkokentillä. Lue lisää

Jäseniin seura on yhteydessä uutiskirjein ja päivittämällä GT:n Facebook ja Instagram-sivuja aktiivisesti.

Seuran strategia vuoteen 2025 asti

Seuran säännöt

Toimintalinja 2021 (päivitetty 29.1.2021)

GT jäsenrekisteriseloste