Grani Tennis r.y. on perustettu vuonna 1974.

GT on jäsenmäärältään Suomen 5. suurin tennisseura. Seuran jäsenmäärä on noin 820 jäsentä (joulukuu 2021).

Seura omistaa monipuolisen mailapeli- ja liikuntahallin, TARGA arenan (viralliselta nimeltään Kauniaisten Urheilupuisto Oy) Espoon Ymmerstassa. Halli valmistui 2009 ja laajennusosa 2020. Hallissa on viisi tennis-, viisi sulkapallo-, kolme padel- ja kaksi squashkenttää sekä mahdollisuus pingiksen ja pickelballin pelaamiseen. Asiakkaiden käytössä on pukuhuoneet ja saunat sekä kahvila, kokous-, takka- ja kerhohuone. NZ Fitness tarjoaa huipputason fysiikkavalmennusta ensinnäkin huipputason tennispelaajille, mutta myös tavallisille kuluttajille. Nikola Zujic vastaa GT:n kilpapelaajien oheisharjoittelusta. Hallin palveluja täydentää kuntosali- ja liikuntakesksus MOVE Wellness Center ja Rela-hieroja.

Kesäisin GT hallinnoi Kauniaisten kolmea hiekkanurmikenttää.

Seura auditoitiin Olympiakomitean tähtiseuraksi lasten ja nuorten sekä aikuisten toiminnan osalta vuonna 2018 ja uudestaan 2022. Seura suoritti auditoinnin kilpatasolle keväällä 2022.

 

JUNIORIVALMENNUS

Juniorivalmennukseen osallistuu noin 260 lasta- ja nuorta. Seuran parhaimmat ja tavoitteellisimmat juniorit muodostavat GT TOP Teamin (10 pelaajaa). Next Gen Team koostuu alle 10-vuotiaista, kilpauraa aloittelevista pelaajista.

Harrastepelaajat on jaettu tasojen mukaan tasoryhmiin.

GT Tennis- ja mailapelikoulussa, lähikoulujen omassa iltapäivätoiminnassa, on mukana noin 60 lasta. Tenniksen ja mailapelien lisäksi iltiksessä tanssitaan ja pelataan käsipalloa.

 

AIKUISVALMENNUS

Aikuisvlmennukseen osallistuu noin 100 pelaajaa. Seuran nelinpeliryhmissä pelaa satakunta seuran jäsentä.

 

SARJATENNIS

Sarjatennikseen osallistuu talvisin 19 joukkuetta ja kesäisin 7 joukkuetta. Miesten 1-joukkue pelaa Tehosport Tennisliigaa. Miehet voittivat SM-kultaa kaudella 2014-15.

 

KESÄTOIMINTA

GT järjestää viikon pituisia tennisleirejä 7-12 -vuotiaille lapsille ja nuorille TARGA arenalla kesäkuussa  ja elokuun alussa. Leireihin kuuluu tennistä, padelia ja muita mailapeljä sekä monipuolista liikuntaa ja leikkejä hallilla ja lähialueen metsissä sekä terveellinen kotiruokalounas. Minitennis- ja nuorten tenniskursseja järjestetään Targa arenalla. Lue lisää

Aikuisille järjestetään alkeis- ja jatkokursseja kesä- ja elokuussa ulkotenniskentillä. Muina loma-aikoina järjestetään leirejä ja lyhytkursseja. Lue lisää

 

KILPAILUT

Grani Tennis järjestää kilpailuja talvella TARGA arenalla ja kesällä ulkokentillä. Lue lisää

 

VIESTINTÄ

Jäseniin seura on yhteydessä uutiskirjein ja päivittämällä GT:n Facebook ja Instagram-sivuja aktiivisesti.

Seuran strategia vuoteen 2025 asti

Seuran säännöt

Toimintalinja 2021 (päivitetty 29.1.2021)

GT jäsenrekisteriseloste