Grani Tennis r.y. on perustettu vuonna 1974. Seura omistaa syksyllä 2009 Ymmerstaan valmistuneen liikuntahallin, Targa arenan (viralliselta nimeltään Kauniaisten Urheilupuisto Oy). Seura hyväksyttiin Sinettiseuraksi vuonna 2009.

Seuraa kuuluu jäsenmäärältään Suomen kymmenen suurimman seuran joukkoon.Seuran jäsenmäärä on noin 700 jäsentä. Juniorivalmennukseen osallistuu noin 260 lasta- ja nuorta ja aikuisvalmennukseen noin 100 pelaajaa. Senioriryhmissä pelaa 100 seuran jäsentä.

Seuralla on 19 sarjatennisjoukkuetta, jotka osallistuvat talven ja kesän sarjoihin. Miesten ja naisten 1-joukkue pelaa Norpe Tennisliigaa. Miehet voittivat SM-kultaa kaudella 2014-15.

Kesäisin, kesäkuun kolmella ensimmäisellä viikolla ja elokuun alussa, seura järjestää viikon pituisia tennisleirejä 8-14 -vuotiaille lapsille ja nuorille ulkokentillä. Leireihin kuuluu muutakin liikuntaa monipuolisesti sekä lounas Kasavuoren koululla tai Työnväen Akatemialla. Minitennis- ja nuorten tenniskursseja järjestetään Targa arenalla. Lue lisää

Aikuisille järjestetään 8 tunnin alkeis- ja jatkokursseja kesä- ja elokuussa ulkotenniskentillä. Muina loma-aikoina järjestetään leirejä ja lyhytkursseja. Lue lisää

Grani Tennis järjestää kilpailuja talvella Targa arenalla ja kesällä ulkokentillä. Lue lisää

Seura julkaisee omaa Grani Tenniksen jäseninfoa, jotka ovat luettavissa täältä.

Seuran strategia vuoteen 2025 asti

Seuran säännöt

Toimintalinja 2019 (päivitetty 29.1.2019)

GT jäsenrekisteriseloste